Goed en snel geregeld

Alles prima in orde

Het pakket werd op tijd geleverd en de onderdelen zagen er mooi uit.

Weer een prima ervaring.

Zoals altijd weer een prima ervaring. Snelle levering en weer een scherpe prijs.

Snel. Goede producten

Versprochene Lieferzeit weit verfehlt... ansonsten in Ordnung

...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slechte kwaliteit maar snelle levering

Het product bestellen ging goed omdat ik al een account had. De levering was redelijk snel en werd goed op de hoogte gehouden. Dit is de eerste keer sinds jaren dat ik niet tevreden ben over het bestelde item. Waarschijnlijk was het een productie fout...Het onderdeel ging bij normaal gebruik helaas stuk

Service altijd uitstekend

Altijd snelle leveringen en de juiste onderdelen en ook nog van top kwailieteit zeker 100% m2 trading

Fijne webshop!

Duidelijke website, eerlijke prijzen, snelle levering.

Duidelijke website

M2 trading heeft een duidelijke website, waar alles gemakkelijk is te vinden. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, en een erg snelle levering. Kortom een aanrader.

Top zoals altijd

Producten weer snel en in goede staat ontvangen..

Goed en snel

Goeden snel

Goede communicatie en levering uitstekend

Ontevreden

Het duurt te lang voor de bestelling binnen is. Zondag besteld donderdag in huis. Bij concurrent voor 16:00 besteld morgen in huis.

Not seriously

Blinker is deformed and you don’t reply to email!

• Would you recommend us? No

Snelle levering goede prijzen

Snelle levering Mooie prijzen

super

goede en snelle service

Snelle en goede levering

Snelle en correcte levering. Product ook van goede kwaliteit.

Redelijk

Het product is ok ,de levertijd iets te lang vind ik

Goede, nette, snelle levering

Goede, nette en een snelle levering

Groot assortiment, Veel op voorraad, prijs is goed snel geleverd

Zie hierboven

Good products, reasonable prices, fast shipping.

Erg slecht

2 standaarden gekocht 1 zij en 1 bok Bok was 25 euro Zij 35 Maar echt waar ik weet zeker dat als je een kleuter een lasapparaat geeft dat ie netter last dan dit echt droevig en er zit ook al roest op Zit overigens ook geen bus bij de bokstandaard.

Tijdens de aankoop prima contact via mail

Na de aankoop kreeg ik helaas geen antwoord meer op mijn vragen.

Piaggio uitlaat originele

Ik heb Piaggio new fly origineel uitlaat bestellen maar ik ontvangen imitatie uitlaat geen origineel ik pegrijpen niet ?

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.