Goed, snel en correct

De zelfde dag verstuurd

Good

Good company to orfer . Fast and convenient

Super bedrijf altijd vriendelijke mensen die bij een artikel dat niet op voorraad is mee naar een ander alternatief

Gewoon netjes en oroffesioneel

Gewoon prima en vlot.

Super snelle levering

Mooie website mooie prijzen maar de levering kan wel sneller. En dan verschuift postlnl de levering ook nog een dag

Overzichtelijk en snel.

Uitstekend en snel

Makkelijk

Gezocht op het net, werd al snel op deze site gewezen.Besteld en 3 dagen later al zeer goed verpakt ontvangen.Betaling gaat zeer goed wat beloofd wordt komen ze na.Het scherm zat een uurtje later al weer gemonteerd op de scooter dus helemaal tevreden.

Vlotte service

Makkelijk te bestellen En vlot geleverd

Good product

Working good so far . I’m wondering how long it will be lasting. I’m happy with it now.

Goede site. En duidelijk

In verleden wel is iets fout gekregen. Hele goede service. En gelijk opgelost. Nette webwinkel. En klantvriendelijk personeel

Super en snel

Alles liep vlot en makkelijk. Super 10/10

Keurig gegaan

Netjes behandeld

Gewoon goed

Toppers snel

vriendelijk en hulpzaam

Heel goed ben zeer tevreden.

Goed product ik gaat hier meer bestellen.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Prima motorblok voor n zeer goeie prijs

perfect.

Alles perfect verzorgd, alleen de mail dat het per post was verstuurd was FF verwarrend omdat ik duidelijk aangegeven had dat ik het pakket zou ophalen.

Slecht

Er staat op de website handmoffen universeel voor alle scooters. Slechte informatie want op mijn scooter past het niet.

Snelle levering juiste onderdeel en scherpe prijs!

Snelle levering juiste onderdeel en scherpe prijs!

Heel correct

Goede service staan je goed te woord en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed geregeld,alles wat ze zeggen is waar.

Goed,zorgvudig, dus correct.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.