snelle service en goede prijzen

gelet op de prijs is het kwalitatief best goed spul.

Snel geleverd, met een prima prijsstelling.

Nvt

Goede prijzen

Goede prijzen snel bezorgd

Goede levering

Mijn pakking was geknikt maar de rest zat alles goed

Heel goede service.

Prima levering.

goede service

snel geleverd

Zekere aanrader

Volgende ochtend gelijk geleverd. Top handwarmers ik gebruik ze op de beverly 400. Warm en waterdicht. Mist net 1 ster omdat ik tucano gewend ben en die kan je aan een touwtje vastklikken. Al is de kwaliteit van deze handwarmers veel beter.

Gut

Super + sehr schnell zugesandt.......

Prima voor mekaar

Prima prijzen. Leveren zoals afgesproken.

Goede informatie en snelle levering

Was netjes verpakt en geleverd zoals aangegeven keurig op tijd!

Zeer snel geleverd

Zeer snelle levering

Het product in zeer goede orde ontvangen

Snelle levering.

Heb meerdere keren bij u besteld. Werd altijd op tijd geleverd. Top.

Artikel wie beschrieben

Artikel wie beschrieben

Vlug en correkte levering van gevraagd apparaat.

Vlug en correkte levering van gevraagd apparaat.

snel en goedkoop

ze hebben bijna alles ..maar niet alles op voorraad ze moeten een duitse pagina maken tot ze dat bij ebay er op zetten

Doen wat je zegt

Ik heb een windscherm met beschadiging gekocht met korting. Maar de krassen waren zo minimaal dat je ze bijna niet zag. De bezorging ervan was op tijd en netjes verpakt in een doos met bescherming zodat het scherm onbeschadigd bleef.

Remarkable delivery

Well what can I say first time ordering from these guys and outstanding is all I can say

Is goed

Is goed

Niet de accu gekregen die ik had besteld.

Slechte zaak

Prima geleverd

In korte tijd

Probleemloos

Alles ging gewoon goed.

Goed product voor een mooie prijs, en snel geleverd.

In 1 woord geweldig

Was perfect

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.