Alles verlopen zoals voorspeld

Mega zufrieden

Gute Übersicht auf der Seite und alles mega schnell geliefert zu Guten Preisen kann ich nur empfehlen !! Werde häufiger hier bestellen !!

Alles Top

Die bestellten Teile wurden schnell geliefert, sehr freundlicher Kontakt, Preise auch ok. Werde hier auf jeden Fall wieder bestellen!

Dik in orde

Betrouwbaar

Perfect geregeld

Alles was makkelijk te vinden snelle bezorging en perfecte producten

Probleemloze snelle levering

Na bestelling andere dag in huis .top!

Professioneel afgewerkt!

Ruime keuze, vlotte bestelling en snelle levering. Wat wens je meer?

Edges

You do not accept correction or return of bad items. You hard to be convinced.

Goede levering

Goed verpakt en snel geleverd

Overzichtelijk snelle levering volgens afspraak

top

perfect afgehandeld

Vorige keer niet netjes geholpen met retourzending

Onderdeel verkeerd besteld (mijn fout) Niet netjes geholpen aan de telefoon Onderdeel heb ik uiteindelijk in de prullenbak gegooid

Goede service,snelle levering

Goede prijs en service,snelle levering

snelle service

ben zeer tevreden . altijd op voorraad en snelle behandeling .

Gigantische keuze, snelle verzending en eerlijke prijzen.

Mijn “Go-To” scooteronderdelenshop! Super vriendelijke klantenservice. En dus een waanzinnige keuze, mooie prijzen en snelle verzending.

Uitstekend snel order klaar gemaakt en snelle bezorging, maar - punkt kan beetje goedkope, maar ja als kost geld

Snel en kwaliteit

100%aan te raden

Goeie kwaliteit

Goeie service

heel slechte ervaring mee

totaal geen aanrader! ik heb enorme bestellingen gedaan met hun voor veel geld. ik heb ook een beenschild besteld voor een aerox. dit is aangekome in een veel te grote doos waar het beenschild er los in zat en dus gebroken was. een beetje vulling of bescherming had dit kunnen verhelpen. dan maar retour aangevraagd . ze hebben me een retour ticket gegoven via mail ik heb deze direct afgedrukt en de dag erna teruggezonden. na een week blijven zij maar vragen naar de track en trace terwijl zij zelf de retour hebben geregeld. dus service na verkoop is de slechtste dat er maar kan zijn. bij hun geld enkel verkopen de rest trekken ze hun niks van aan.

Goede kwaliteit en en vlug ontvagen !

Zoals voorzien. Bedankt

Gewoon goed niks meer niks minder

Snelle service aanrader

Verkeert bestelt, zonder zeuren geld terug. !!

Remblokken bestelt, 1 set paste niet,1 blok was contra, na contact (ik dacht misdruk) bleek ik gewoon de verkeerde bestelt te hebben, terug sturen (kost je wel verzendkosten) was geen probleem, geld netjes (zonder zeuren) vlot terug gestort. !! Zowel telefonisch als mail, netjes geholpen (mail ook vlot beantwoord) Goede ervaring.....

Prima alles perfect gegaan.

Prima ervaring niks op af te keuren. Bestellen ging vlot levering ook heel vlot

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.