£90.00 carb or £6.50 float

Found a number on the damaged float search Internet click buy now paid PayPal a week later assembled engine running great no fuel leak. Saved £84.00 odd pounds Great job fast postage correct part

Prettig

Okay

Csme the day after the day I was told it would arrive, had to stay in the whole day waiting for the parcel

• Would you recommend us? No

Uitlaat netjes aangekomen

Uitlaat bestelt voor mijn Kymco G-dink en netjes aangekomen.,top!!!

Still no delivery

Don't expect the delivery to turn up on time!

• Would you recommend us? No

Goede service !!!

Snelle en juiste levering, Prijs kwaliteit uitstekend !!!

Geen woorden maar daden!

Besteld ... en snel in huis zo moet het!

Netjes verpakt en snelle verzending

Goede service . Alleen antwoord apparaat bij telefonisch in de wacht irritant jammer

Prima service . Alleen irritant bandje bij in telefonisch in de wacht ......5 min in de wacht . 100 x het zelfde snel achter elkaar .

duidelijkheid

ik vind dat de omschrijving van de artikelen pover is. Onder andere de maat voering staat er niet op ,je moet van een plaatje zien of het de goede is. maak er maar werk van dat de artikel goed omschreven is of maat voering er bij zetten. gr berckmoes de Bree

gut

schnelle Abwicklung, Verpackung aber viel zu groß

uitstekend

Overzichtelijke site onderdelen snel geleverd top

OK

alleen betalen met mastercard werkt nog steeds niet !! ??

Vandaag besteld morgen geleverd

Leuk telefoon contact en goed geholpen/uitleg. En zoals ik al zei snelle levering want accu was de volgende dag al in huis als afgesproken.

Alles wie beschrieben zu einen guten Preis

Alles gut geklappt und wie gewünscht

Ook verstand van wat ze verkopen

Alles verliep vlekkeloos. Mijn nieuw bestelde scooter uitlaat had een extra dun pijpje erop. Dat zat niet op mijn oude. Even gechat met M2trading en kreeg een keurig antwoord waarvoor dat pijpje dient. Het bleek dus prima op mijn scooter te passen. Bedankt!

Goede en snelle levering

Im Großen und Ganzen zufrieden

Es wird immer groß gesagt schnelle Lieferung und plötzlich dauert es 1 Woche länger etwas schade sonst mit allem zufrieden

Pakking was snel kapot

Pakking snel kapot na 1 maal monterenen loshalen

Fijn en gemakkelijk winkelen

Fijn en gemakkelijk winkelen en snelle levering. Ook goede kwaliteit zoals weer gegeven in de shop.

Eerlijk en meegaand bedrijf

Zeer positieve ervaring. Ik had een onderdeel besteld maar kwam er later achter dat ik nog wat vergeten was. Één mailtje was genoeg om te regelen dat de verzendingen gecombineerd verstuurd werden en ik dus geen dubbele verzendkosten hoefde te betalen. Helaas bleek 1 van de onderdelen niet aan de omschrijving te voldoen, maar wederom was M2Trading zeer gemakkelijk om het probleem te erkennen en het betaalde bedrag te retourneren. Ik kan alleen maar zeggen: Top jongens, ga zo door! Ik zal zeker nog vaker wat bestellen hier.

Vlugge levering en goede info over tijdstip levering ! Super!

Vlugge levering goede info over tijdstip levering ! Super ! Zeker een aanrader betreffende kwaliteit prijs en levering !

snelle levering en altijd vriendelijk en netjes geholpen.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.