goed product.

A+

Goede site

Goede materialen en bezorging en overzichtelijke advertenties

Prima kwaliteit en snelle levering,kan helaas niets op site over retourneren

Niks aan te merken op m2trading maar variatie van DMP is bagger

5 sterren voor m2trading maar de variateur van DMP voor mijn vespa iget is ronduit bedroevend van kwaliteit. Waar de bus in gaat zat het vol met bramen. Daarnaast was de afdekplaat vd rollen onmogelijk helemaal over de pen vd krukas te schuiven omdat het te krap was gefabriceerd. Ik heb daarom maar de oude afdekplaat gebruikt. Ik begrijp niet dat dit soort prul wordt verkocht

Snel geleverd en goede prijzen

Zal zeker aan vrienden aanraden

Helemaal goed

Dank u voor de goede service

snel bezorgd echter past niet

snel bezorgd echter past het kroonstuk niet, diende aangepast te worden. dat merk je pas als die gemonteerd is natuurlijk dus dubbel werk. jammer. snap niet waarom ze die niet na kunnen maken naar het origineel...

snelle levertijd

Keurig op tijd geleverd en overzichtelijke webshop

Keurig op tijd geleverd en overzichtelijke webshop

Alles Super!

Schnelle Lieferung, akzeptabler Preis, alles Bestens, gerne wieder. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en betaalbaar

De bestelling werd snel geleverd aan een voordelige prijs.

Snel en serieus

Serieus winkel en uitstekende service

De bestelling is zeer snel geleverd Alleen miste ik 1 dingetje bij de kappen set voor het lampje maar dat word al snel geleverd het is een goede service en snel bereikbaar!

goed ontvangen

Spoedig en goed

Fijne ervaring, en volgens beschreven afhandeling van aankoop

Keurig aan de afspraken gehouden

top

Alles super zorgvuldig ingepakt. Snel bezorgd en voor een mooie prijs. Erg tevreden!

Besteld snel ontvangen perfect

Overzichtelijke site duidelijk en snelle levering zij doen wat ze beloven

Een aanrader

Goede levering en prima product

alles ok

Ruime keuze, snelle levering en ophalen in winkel.

Ruime keuze, snelle levering en ophalen in de winkel.

perfect

Heb eerst gebeld om te vragen welke bat ik voor mijn scooter nodig had. werd direct geholpen meteen besteld en keurig geleverd.

Kanker slechte kwaliteit

Had twee remklauwen besteld draai ze allebei los breken allebei gelijk overmidden heb ik gemaild krijg ik geen reactie om dit op te lossen

Goedkoop en van goede kwaliteit onderdelen snel geleverd.

Bestelde onderdelen binnen 2-3 dagen geleverd. Jammer genoeg vind ik niet altijd alles wat ik zoek. Sommige artikelen zijn niet meer verkrijgbaar en er is ook geen aanverwante artikel beschikbaar. Voor het rest, nog nooit problemen gehad.

goed bereikbaar bedrijf

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.