Prima spullen, snelle levering

Prima op tijd geleverd en het juiste model

Zie boven

Cilinder werd snel opgestuurd.

prima service / vriendelijk personeel

goede prijs/kwaliteit verhouding

geweldig

prima,m.vr.gr

Product was zoals beschreven. Netjes verpakt en snel geleverd

Zu alte Reifen als neue bekommen

Die Reifen waren schon 7 Jahre alt und das Gummi ziemlich sicher ausgehärtet, beim Kauf nirgends das Alter ersichtlich. Wurden sofort zurück gesendet, Geld kam problemlos zurück, nur auf den hohen Versandkosten blieb man selbst sitzen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Oplichting

Ik heb 4 weken terug remsegmenten besteld en het komt gewoon niet binnen elke keer een of andere vent aan de lijn en dan zeggen ik bel je zo terug en dan word je nooit gebeld

Goeie snelle.service

Bestelling was snel binnen

Vlugge levering

Groot assortiment en goed advies.

Ruime keuze in kwaliteit onderdelen, en een snelle bezorging.

Prima bezorgd

Werd netjes geplaatst waar ik t hebben wou

Onderdeel zoals omschreven, goed verpakt en verzending zoals afgesproken

Er werdt donderdagavond zending gezegt,helaas kwam het pas de volgende dag...... En dat terwijl ik vrijdag niet thuis was..... Gelukkig heeft mijn buurvrouw de doos in ontvangst genomen.... Jammer dat de doos met twee scooter banden twee keer zo groot was als de banden......

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Einfache Bestellung schnelle Lieferung top Preis alles so wie man es braucht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

bestellen ging makkelijk en snelle levering. Het artikel moet nog uitgeprobeerd worden, dus daar hebben we nog geen mening over.

Zeer snel geleverd

Was een dag eerder geleverd en goed verpakt.

Houden zich aan de afspraken

Keurig netjes verpakt en snel thuis afgeleverd.

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het bij dit bedrijf zo is gegaan als zoals het hoort.

Alles Super

Ondanks een foutje perfect geregeld.

Een onderdeel van de bestelling was verkeerd geleverd, na een mailtje van mijn kant alsnog heel correct gehandeld. Het ontbrekende onderdeel direct opgestuurd. Super service!

Tevreden over prijs en levering

Prima zaken gedaan en optijd geleverd

snel bezorgd

precies wat we besteld hebben

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen ,toppie

hebben er goed verstand van

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.