Goede service en mooie artikelen

Goede ervaring maar alleen jammer dat niet de volgende dag geleverd kan worden maar vaak drie dagen later, als bestellingen sneller geleverd zouden worden zou ik vaker kopen.

Prima service prima helm

Snel besteld snel geleverd , de helm is precies zoals ik heb besteld en past prima . Dus een dikke duim

snel bezorgd goed verpakt

snel bezorgd goed verpakt

Zo door gaan

Zeer snelle service

Binnen 24u in huis

Schnelle Abwicklung

gerne wieder

Onwaarheden

Als je gaat bestellen staat er voor 15.00 besteld de volgende dag in huis je kan zelfs een tijd kiezen hoe laat het wordt bezorgd en dan krijg je het pas 3 dagen later in huis slechte staat

ik ben te vreden

ales op tijt geleever

Nette afhandeling van bestelling waarbij beschadiging optrad tijdens transport

Tijdens transport was er iets beschadigd. Via één telefoontje was het geregeld. Geen moeilijke formulieren en regels. Gewoon klantvriendelijk en snel geregeld.

Goede ervaring met passende onderdelen

Mooie prijzen en door zelf afhalen geen verzendkosten.

Snel en correct

Snel en correct

Nicht so gut

Bis heute habe ich leider keine Ware erhalten.

Zufrieden

Super! Dankeschön.

goede spullen

goede spullen, bestel er vaak

Past niet

De carburateur revisieset die ik had gekocht voor de Spartamet was veel te klein, en de carburateur bleef maar lekken. Bij de pakkingset die compleet zou moeten zijn zat geen vlotterbakpakking voor de TK-carburateur. De uitlaat paste niet goed en heb ik moeten buigen voordat deze paste, en de uitlaatpakking kreeg ik er ook alleen met vele moeite in, of dit aan de pakking of de uitlaat ligt weet ik niet. De bougie werkte naar behoren, en het uitlaatrubber doet ook wat het moet doen.

Heel fijn

Snelle levering en makkelijk bestellen!

Een alarm met chinees-engelse uitleg

Helaas was ook telefonisch en via mail geen andere handleiding aanwezig voor de compleet onduidelijke chinees-engelse versie bij het universele alarm. Degenen die "duidelijk" of "makkelijk" of iets dergelijks bij het product hebben geplaatst hebben een chinese scooter die een speciale connector heeft voor zulke alarmen. Hele dag de scooter open gehouden in afwachting op een mail die niet kwam, en nu een alarm die alleen aan en uit kan en alle andere opties niet aan kunnen sluiten.

Perfect service

Snel, professioneel, goedkoop!

Prima ervaring

Alles mooi optijd

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.