Goed bedrijf doen wat ze moeten doen zal zeker hier weer bestellen

Goede ervaring giede kwalitijd snelle levering

Giede ervaring snelle levering goede kwalitijd

Alles perfekt!!!

Besser geht es nicht!!!

De mannen waren heel aardig

De mannen waren heel aardig ze hebben hun werk goed gedaan

Uitstekend.

Mijn Alle bestellingen zijn binnen twee dagen thuis gekomen.

Gaat zo het hoort te gaan prima.

Gaat prima met de bestelling om je kan. Als je het niet zeker weet altijd mailen om raad.

Altijd optijd bezorgd

Goede prijst en snel bezorgd

Snel geleverd. Product prima

Einwandfrei!

Alles gut abgewickelt. Gerne wieder

Jammer van het type helm, was te klein

Snelle levering en goede klantenservice

Snelle levering en goede klantenservice

Perfect geleverd volgens afspraak

Perfect geleverd !

prima produckt

Zeer snele levering en product voldoed volledig.

top

super snelle levering en ook retour snel geregeld kunnen veel bedrijven van leren

Niets op aan te merken

Nu al drie keer bij M2trading besteld en ze blijven het in mijn ogen bijzonder goed doen. Eerder een accu, daarna een uitlaat en nu een topkoffer. Alles voor de Sym Orbit 2. Op de duidelijke website heb je keuze uit vele merken en soorten tegen een concurrerende prijs en dat is top. De bestelling; betaling; communicatie tijdens de bestelling/levering en de levering op zichzelf gaan gewoon super. Vandaar dat ik niets kan bedenken wat verbeterd kan worden. Mijn volgende bestelling wordt vast wel weer bij M2trading geplaatst. Ga zo door M2trading!

betrouwbaar en snel

Al enige jaren bestel ik mijn onderdelen en accessoires voor onze scooters bij M2trading. Altijd netjes en op tijd en ook nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding

super goed

Zeer goede servies

Enttäuscht

Hallo, ich möchte den Artikel zurückgeben,da es sich um schon einmal retournierte Ware handelt .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer vriendelijk, antwoord snel. echt top

Snelle afhandeling en levering

zeer snelle levering

Alles makkelijk te vinden op de website.

Alles super. Sehr netter Kontakt auch beim telefonieren.

Goede webschop

Goeie kwaliteit snelle levering en niet zo duur.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.