zeer goed bedrijf

Zeer goede ervaring klopt altijd wat je besteld

duidelijke site snelle levering goede kwaliteit

Topper

Snelle levering en prima accu geleverd voor mijn scooter

Eerlijk bedrijf

Geven goede voorlichting Niet duur en staan je vriendelijk te woord

Schnell und Unkompliziert

Hab sehr unkompliziert und einfach meine Teile bestellt. Kamen nach 1 Tag an. Alles Tip Top kann ich Wärmsteins weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte levering via overzichtelijke website

Gewoon netjes. Datgene wat ik besteld had werd vlot afgeleverd en was het juiste artikel!

Top!!!

Super gelaufen.

Zeer klantvriendelijk

Had een verkeerd artikel besteld en geleverd gekregen. (Tucano beenwarmer). Snel omgeruild in de laatste week voor Kerstmis, en M2trading heeft ook nog de retourkosten op zich genomen.

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Top Produkt

Gutes Produkt und sehr guter Service. Nur weiterzuempfehlen

Matig

De levering van de accu nitro NTX7A-BS was snel . Alhoewel.... bleek een andere accu te zijn. De LP YTX7A-4. Online formulier ingevuld met melding fout. 3 dagen later nog eens telefonisch gemeld. terugzend adres gekregen, en retour gezonden met verzoek de origineel bestelde te sturen. Is vandaag (21-12) aangekomen. Totaal dus 12 dagen, maar dat ligt deels aan de bezorger, en neem ik M2trading niet kwalijk.. Bij uitpakken blijk er ook de bestelde Nitro NTX7A-BS accu in te zitten. Alleen... als ik het artikelnr 87060 (mijn factuur) op internet bij M2trading ga bekijken ga kijken, staat daar toch echt "Deze accu leveren wij afgevuld aan bij u. Het enige dat u hoeft te doen is hem in uw scooter te plaatsen.". Dat klopt dus niet. Ik heb de accu met los accuzuurpakket gekregen, en heb de accu zelf moeten vullen. Gelukkig was dit voor deze leek niet echt een probleem. Maar wel raar. Toch nog 3 sterren, en net een voldoende.

Snelle levering, scherpe prijs.

Ruim aanbod, snelle levering, scherpe prijs en alles netjes verpakt! Dikke duim!

Prima levering

Schappelijke prijs en snelle levering.

Artikel was snel geleverd en op te halen

Alles bestens, danke.

Schnell und freundlich, Ware iO.

Snelle verzending

Goede producten voor een nette prijs snel in huhuis

Alles mooi op tijd geleverd en in orde

snel besteld en de levering was snel

Waiting for delivery

Items has not been delivered on time. Actually items are still waiting to be delivered. I can not track the order.

• Would you recommend us? No

makkelijk een bestelling plaatsen

Jammer dat PostNL de levering verpest. contact gehad met M2trading en die hebben het prima afgehandeld

Snel en correct

Snel en correct

Zeer snel geleverd

Super Qualität, schnelle Lieferung

Mit meinen ersten Satz habe ich alles gesagt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten en prijs en de levering is snel

Voor 2 de maal zeer tevreden

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.