Online bestelling snel verwerkt

Online bestelde artikelen konden meteen worden afgehaald tegen schappelijke prijs.

Super bedrijf!

Ik heb bij Shopcore gripzakjes besteld. Fijne webshop, de gripzakjes zijn van goede kwaliteit en in deze afmeting bijna nergens te koop. Heel fijn ook dat de verzendkosten meevallen. Dat is voor mij als kleine ondernemer dan weer een mooie meevaller. Bestellen en verzenden ging heel vlot. Superblij dat ik Shopcore gevonden heb!!

Supersnel

Snelle levering, en moet hem nog wel testen, en goedkoop natuurlijk.

Voordelig en snel

Inktcartridges gekocht voor zeer aantrekkelijke prijzen en deze werden snel, keurig en praktisch verpakt(brievenbuspost) geleverd.

Samsung toner

Het is binnen twee dagen aangekomen, precies zoals beschreven, dank u wel.

snel en goed geleverd.

Duidelijke webside. Alles is goed en snel geregeld.

Een door DPD veroorzaakt bezorgprobleem werd door Shopcore snel en efficient opgelost

Product niet geleverd

Product niet geleverd, besteld 7 januari, 13 januari nog geen levering.

Als was goed

De product is fijn in gebruikt.

Onjuiste communicatie m.b.t. levering

Een bestelling wordt bezorgd door DPD. Volgens een mail van Shopcore is de bestelling bezorgd, terwijl DPD aangeeft dat de bezorging is uitgesteld. Verder geen bemerkingen..

Snel geleverd goede producten mooi geprijsd

Zoals het hoort.

Duidelijk en overzichtelijk. Snelle communicatie en snelle levering.

Fijne ervaring

Ondanks mijn verkeerde bestelling 10-2025 kon ik toch mijn producten omruilen voor de juiste.

Hallo. Ik heb vandaag, 8-1-2026, om 9:30 uur twee toners via jullie website besteld. Het geld is van mijn bankrekening afgeschreven. Normaal gesproken ontvang ik een e-mail ter bevestiging van mijn bestelling. Maar ik heb geen e-mails ontvangen. Ik heb jullie telefoonnummer gebeld, maar niemand neemt op. Wat is er aan de hand? Bedankt.

Een goede kwaliteit en snelle levering

To0

Keurig geleverd volgens afspraak.

Makkelijke procedure, goed product voor redelijke prijs.

Goed material / eer mooie prijss

Goed spul, met een erg schappelijke prijs.

Top!!

Prijs kwaliteit is geweldig bij jullie. Snelle verzending. Ik beveel jullie bij iedereen aan. Ga zo door!

Goed uitstekend

Goed uitstekend

Snel in huis

Snelle verzending en goede prijzen!

Nog niet ontvangen!!!!

Zou leuk zijn als hij in de brievenbus ligt!!!!

Goed geleverd en zeer snelle respons van de klantenservice

J

goede prijs en snelle levering

Ik heb een aantal Epson inktcartridges besteld bij shopcore. Dat ging makkelijk en ze werden snel bezorgd. De prijs was uitstekend. De eerder bestelde cartridges geven ook een goed print resultaat.

Duidelijke en snelle afhandeling. Alles prima geregeld

Prima ervaring met alles , en ook duidelijke informatie

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de