zie hieronder

goede prijs, vlotte levering, voor herhaling vatbaar!

Vlotte afhandeling

Fijne zaak, goede spullen voor een mooie prijs!

Wederom een prima ervaring met Shopcore. Ze reageren snel al je iets besteld hebt en kon het vrijwel direct ophalen. Graag tot een volgende keer.

Goede service en aantrekkelijke prijzen!

Snelle levering en mooie prijs

De mesjes werden snel geleverd en ze zijn niet duur

Super service

Snelle levering altijd voorraad

Goede en snelle levering.

Jammer dat er 1 cassette wat lekte, maar ook dat hebben we opgelost

Prima producten, snelle levering

Duidelijke site met goede omschrijving van de producten. Goede kwaliteit. Snelle levering zoals wordt aangegeven. Uitstekende prijs. Zeker een aanrader.

Vlot en goed

Ik heb toners besteld, maar maakte een vergissing bij de afronding. Er werd snel en adequaat gereageerd en de communicatie verliep prettig. De bestelling kwam de volgende dag binnen. De prijs van de toners zijn heel acceptabel en scherp t.a.v. de concurrenten. Ik bestel voortaan hier mijn toners.

Supersnel duidelijk en kwaliteit in een woord Top

Zeer snelle levering en de kwaliteit van het was 100 % gewoon Top

Mijn ervaring met Shopcore was fantastisch! Je kunt artikelen online bestellen en thuis gestuurd krijgen! Dat kan bijna nergens, ik bestel er ook voor mijn zoon.

Fantastisch geholpen

Ik had in mijn bestelling één verkeerde cartridge opgenomen. ik ben daarna direct gebeld en jullie hebben dat gecorrigeerd. Alles op een prettige manier. Ik belde om circa 16,30 uur en de volgende morgen om circa 11.00 uur had ik mijn bestelling binnen. zo snel gebeurt niet vaak. Ik heb een adres gevonden waar ik graag terug kom. Ik ben alleen geen groot gebruiker. Voorlopig kan ik vooruit. Bedankt.

Zeer doeltreffend en correct.

Positief over de hele lijn.

Producten als verwacht, prima ondersteuning klantenservice!

Producten als verwacht, prima ondersteuning klantenservice! Bij problemen met verzender DPD heeft de klantenservice van shopcore zich erg ingezet om alles goed voor elkaar te krijgen.

snelle service

besteld artikel snel binnen gekregen

Scherpe aanbiedingen, snelle levering. TOP

Scherpe aanbiedingen, snelle levering. TOP

Goed en snel!

Gebeld met een vraag over het te bestellen product. Klantenservice is goed. De levering is snel en goed verpakt.

Simpel goed en vriendelijk

Simpel goed en vriendelijk

Een snele en goede verzending.

Mooi eevaring

Ja was prima wat ik had besteld werd keurig geleverd

Ja was top

Een grote voldoende

Het zoeken naar de juiste cartridge is zeer duidelijk. Uitvoering bestelling Uitstekend. Een van de goedkoopste.

Zoals altijd goed en snel geleverd.

Al vaker hier besteld. Prijs is prima en redelijk snel geleverd.

Snel en goed

Is een goed product.

Netjes en snel geleverd goed product

Goede producten voor eerlijke prijs

Snel bezorgd

Super snel bezorgd.