3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Kende het bedrijf niet dus eerst reviews gelezen. Overwegend positief. Moest een nieuwe Accu hebben voor een ouder model Samsung telefoon. Iemand had een slechte accu ontvangen, maar kon na het plaatsen zijn accu gewoon terug sturen, Iemand anders vond dat hij een oude accu had gekregen. Wist niet dat er een productie jaar op de accu stond. Tja, als je een wat ouder toestel hebt loop je dat risico. Als er geen toestellen meer worden geproduceerd waarvoor de accu bedoeld is en de vraag naar accu's neemt af, wordt ook de accuproductie gestopt. Wat er nog is wordt verkocht en dat kan dan een wat ouder product zijn. Ik heb voor die prijs de gok toch maar gewaagd. Alternatief is nieuwe telefoon. Voor zover ik nu kan zien werkt deze accu toch wel beter. We zijn wel tot de ontdekking gekomen, dat ook niet alle laders die wij in huis hebben van goede kwaliteit zijn. Zelfs van een gerenommeerd telefoon merk, blijkt de kwaliteit tegen te vallen. Snelle levering 's avonds laat besteld, de volgende dag verzonden en een dag later in huis. Batterij was 3 jaar oud en 56% geladen en mijn ervaring is, dat "nieuwe" oplaadbare batterijen nooit vol zijn bij verkoop.
VerbeterpuntenMisschien handig, om bij oude voorraad, aan te geven, dat het om het om overjarige producten gaat. Dit voorkomt vragen achteraf.