prima levering.

ik had een wat minder vaak voorkomend type batterij nodig. Shopcore had het en leverde vlot. Prima dus.

Voldeed aan mijn verwachtingen. Voortaan is dit mijn leverancier voor inpakmateriaal

niet tot de maatstreep

Ik had het item binnen 3-4 dagen nodig. Ik moest verzendkosten betalen zonder track & trace. En het artikel is niet afgeleverd. Ik zou adviseren om track & trace te verstrekken zodat ik kan volgen en niet voor onbepaalde tijd kan wachten.

Vandaag besteld morgen inleveren.goede zaak.

Het produkt inleveren net als op de webside.

Perfect!

Hele uitgebreide site met veel keus. Snelle levering en goed verpakt. Helemaal top.

Goede levering

Batterij goed geleverd. Plaatsing gelukt en werkt prima in mijn huawei.

Positive ervaring

Product snel geleverd.

Uitstekende service

Eerdere Bestellingen Top

Eerdere bestellingen top verlopen goede kwaliteit. Alleen bij me laatste order helaas de verkeerde dikte ontvangen van de gripzakjes. voorde rest alles vlekkeloos

Makkelijk en snel alles te vinden.

Goed uitgevoerd

Goed verpakt

goede service, ook bij problemen

vlugge bediening en goede service

Ondanks de drukte binnen drie dagen binnen!

Uitstekend!

Bestellen, afrekenen en ontvangen: alles verliep uitstekend en volgens voorspelling.

Keurig verpakt en eerder binnen dan verwacht.

We gaan hier meer bestellen . Keurig en snel bezorgt

Vlotte levering, prima kwaliteit

Hoes voor mobiel makkelijk beateld en snel geleverd tegen een heel redelijke prijs! Chapeau!

Efficiënt en betrouwbaar.

De batterij voor mijn Huawei-telefoon werd snel geleverd. Netjes, zoals door mij gewenst, per briefpost. Dus niet in een een schoenendoos zoals veel voorkomt met kleine pakketjes waardoor je je er ook nog voor moet thuis blijven.

Keurig zoals beloofd

Goede servise

'snelle levering en wat besteld is ook gekregen

Blij verrast.

Bestellen van gewenst formaat gaat snel, prijzen zijn scherp. Volgende al keurif afgeleverd bij mij thuis.

Product zoals omschreven en snel geleverd!

Boos

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, een hele slechte zaak.

Professioneel

Aanvankelijk veel moeite om account aan te maken (nadat ik een eerste bestelling tijdens de betalingsprocedure iDeal moest onderbreken), maar daarna liep het gesmeerd. Prima en professioneel online adres voor mijn zakelijke bestellingen.

Product snel en goed verpakt ontvangen voor een nette prijs.

30 Grutbroek

Doetinchem 7008AM