Snel en gemakkelijk. Groot voordeel dat je spullen (direct) op kan halen. Volgende keer gewoon weer hier bestellen.

Goed assortiment, vlot geleverd

Voor een wat oudere telefoon zocht ik een hoesje. Volgens de site was deze op voorraad, en dus heb ik besteld. Het hoesje kwam keurig de volgende dag met de post

Een goede info over de afwikkeling van de bestelling

Goed geregeld

Levering juiste item op tijd, wat zou men zich nog meer kunnen wensen.

Levering juiste item op tijd, wat zou men zich nog meer kunnen wensen.

Prima, vlotte service

Na bestelling kon ik het product de volgende dag meteen ophalen en ter plekke betalen met PIN. BIJZONDER pand waar ze gevestigd zijn, ff zoeken, maar mooi dat ophalen kan. Scheelt weer verzendkosten!

Goede en snelle ervaring

Goede snelle levering.

Prima, op tijd geleverd

Goede kwaliteit, snelle service

Altijd correcte en snelle levering

Producten van Shopcore zijn zijn altijd scherp geprijst. Heb nooit een teleurstellende ervaring met het product en/of levering gehad.

Snel en correct

Bestellen en direct leveren

correspondentie en levering uitmuntend !!

Eerste, kleine bestelling bij Shopcore wilde niet lukken. Snelle en accurate beantwoording van mijn vraag. Perfecte levering. In 1 woord TOP !!

Goed geregeld

Vanaf het begin van bestellen alles duidelijk. Volgende dag in huis. Bestelde product voldoet prima.

Supersnelle correcte levering

Goed product, razendsnel verzonden

Het verwisselen van de accu van mijn Samsung tablet met de openingtool van shopcore was een fluitje van een cent. Snel verzonden, goed verpakt, echt een aanrader

goed tot verzending

ik heb een goede ervaring met het product en zijn prijs zelf. echter de verzending waar je gemiddeld 3,50 voor kwijt ben daar verwacht ik voor zoveel geld ook wel een track en trace bij maar deze ontbrak. mij sterren beoordeling is dus alleen bedoeld voor het product zelf en niet de service en verzending.

Goeie site snelle levering.

Top kwaliteit overzichtelijke site, beschrijving producten zeer goed.

Super snel en voordelig

zoals altijd snel geleverd

Top Team!

Al een keer of 6-10 besteld, altijd snel en goed, nooit geen problemen!! Twijfel je bij aankoop? Niet doen en bestellen, zeer betrouwbaar...;) Mvg

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Redelijke service, maar matige kwaliteit

Service/bezorging was redelijk snel (niet de volgende dag), maar kwaliteit van bestelde verzendzakken was matig. Je drukt zo door de zakken heen met een pen.

Nadat ik een bestelling had geplaatst en deze niet is geleverd door postnl, werd er meteen een nieuwe bestelling geleverd. Dat is pas service van de bovenste plank. Chapeau voor de eigenaar van Shopcore.

Erg tevreden, aanrader!

Snelle levering en product was precies zoals op de afbeelding weergegeven! Eerlijke prijs ook.

Snelle levering, alles prima.

Zoals hierboven omschreven. Gripzakjes besteld, volgende dag keurig vepakt in de bus.

Gripzakjes. Prima prijs, snel geleverd.

Ruime keus gripzakjes, prima prijzen, netjes verpakt en snel geleverd.

30 Grutbroek

Doetinchem 7008AM