Snelle en goedverpakte levering

heb het produkt nog niet geprobeerd maar zag er prima uit

Goede en betaalbare gripzakjes

Prima gripzakjed voor thuis. Verschillende diktes en formaten op voorraad.

Goed en prettig

Artikel eenvoudig te bestellen. Correcte snelle levering. Precies wat ik verwachtte.

Top service! Omruilen ging soepel

Ik had zelf een verkeerde type batterij besteld, in de haast een nummertje verkeerd. De batterij heb ik direct terug gestuurd en heel snel had ik de juiste weer in huis. Fijne service!

Product zoals beschreven. Zeer snel geleverd.

Prima product, snelle levering.

Een snelle levering en nette mailcommunicatie rondom de bestelling. Enige aandachtspunt: de website is best verouderd en werkt niet mooi mee op je mobiel. Verder, op en top!

Altijd de leveringen op tijd en goed afgestemd

Ik heb het laatste bestelde product, toners voor een laser printer, nog niet uitgeprobeerd. Gezien de eerdere leveringen en ervaringen heb ik er vertrouwen in dat alles goed werkt.

Alles op tijd, goed product.

Prettige website.

Vandaag besteld , vandaag afgehaald !

nette snelle reactie , snelle afhaal mogelijk !

Prima ervaring

Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering is langer geduurd dan bij de andere bedrijf die gratis levert.

Snelle kwalitatieve levering, maar...

Het kwam een dag sneller aan dan ik had gedacht en alles was zeer netjes geleverd en verpakt. Goed materiaal! Alleen mis ik een soort van sjabloon voor bv. word, zodanig dat ik meteen kan werken met de exacte afmetingen van wat mijn bestelling betreft de 60 en 40mm ronde stickervellen. Verder top service!

duidelijk site en goede prijzen

snel en netjes bezorgd

goede service

zeer snelle levering, helemaal top!

Snel, correct en goedkoop

Iets simpels bestellen wat snel, goed en goedkoop geleverd wordt.

Goede Service!

Mijn eerste bestelling bij Shopcore gedaan, en voorlopig niet mijn laatste. Producten waren prima verpakt en bestelling snel bezorgd. Top!

Super snelle levering

De bestelde gripzakjes (heel handig voor om je telefoon in te doen als je op de racefiets zit, blijft die droog bij een bui)

Tevreden

Zocht een originele stekker voor mijn oplaadkabel. Snel geleverd.

prima aankoop

Heb een acculader besteld. Was de volgende dag al binnen. Telefonische service eraan voorafgaand was vlot en ter zake kundig.

Ik kreeg snel wat ik bestelde.

Ik zocht iets dat lastig te vinden was en kwam bij Shopcore.nl. Ze hadden wat ik zocht. Het was eenvoudig te bestellen en werd snel geleverd.

Super tevreden

Top webwinkel snel levering en een uitgebreid assortiment.

Goede snelle service. Bij mijn bestelling was er niet genoeg van het artikel op voorraad. Met snelle communicatie snel opgelost.

Duidelijk en snel

Duidelijke webshop met ruime keuze. Snel bezorgd.

Snelle levering en goed service

Makkelijk bestellen, goed verpakt en snel in huis. Prima!

30 Grutbroek

Doetinchem 7008AM