Snelle bezorging

Zoals je verwacht, besteld en zonder problemen in huis

Waaaardelooos

29dec besteld .2 linkshandige scharen..nu 4jan nog niets binnen .2 mails gestuurt..daarna een zekere Jeroen aan de telf.die zeeeeeer vermeld klonk...ja...kan he? De feestdagen zaten tussen... F*****K OFFFF. heb ze tot maandag de tyd gegeven..noooooit meer bij bestellen. Een beetje klanten service info of het aan gekomen is...deze dus niet!

Tevreden

Verschillende maten gripzakjes besteld in 50 en 90 um. (Jammer dat ze geen 70 um hebben) Maar verder veel keuze voor een mooie prijs en snelle levering.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Goede website. Snel geleverd

Snelle levering en alles klopte.

Top geregeld snelle levering

Gekregen wat ik besteld had

prima prijs en niet te lang moeten wachten voor het thuis geleverd werd.

Goed!

Omschrijving uitstekend, prijs uitstekend, verzending uitstekend... wat wil je nog meer...

Tot heden niets ontvangen wel betaald en geen reactie op mijn mails

Bestelling niet ontvangen wel betaaldagen reactie op mijn 2 mails dus tot heden is mijnneoordeling slecht ! Post nl is hier geweest met een later pakje maar van jullie niets! Hoop het nog te ontvangen en dan voor oudejaarsavond!

zeer goed

de eerste keer maar netjes op tijd,een aanrader.

Goeie producten

Snelle levering, duidelijke site en scherpe prijzen

Goede producten, snelle levering!

Overzichtelijk en ruim aanbod in de webshop

Suppersnel

Supersnelle levering rond 17.00 u besteld de volgende ochtend waren de belangrijke batterijen al in huis, deze waren bij ons in de winkel uitverkocht "Energizer lithium AAA batterijen" ...

Dikke tien

Supersnelle levering, zelfs tijdens de jaarwisseling.

Vlotte correcte afhandeling, zelfs rond de feestdagen.

Goede snelle correcte afhandeling

Goede snelle levering

Product was goed ingepakt, snelle correcte levering. Omschrijving voldeed volledig aan verwachtingen.

Goede prijs en vlotten levering

Goede prijs, snelle verzending.

Uitstekend.

Perfect en foutloos.

Het pakje was op tijd geleverd in de brievenbus en ik heb geen fouten gezien.

Goed product, scherpe prijs en snelle verzending

Goede keuze aan accessoires tegen een prima prijs. En snelle levering.

Super ervaring

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen, geen gedoe en snelle levering zoals beloofd. Absoluut een tevreden klant die zeker nog een keer terugkomt hierdoor

bestelling ontvangen zoals beloofd binnen de vooropgestelde termijn, super.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij shopcore.nl , dus was ik dan ook verbaasd dat mijn bestelling binnen de vooropgestelde termijn werd geleverd. Indien ik een voorwerp zoek dat aangeschaft moet worden zal ik zeker eerst bij shopcore kijken of zij dit hebben.

Niet originele (Duracel) vervangbatterij voor mijn Camera besteld. Snel geleverd zoals beloofd. Oordeel over de batterij kan ik niet geven wegens nog maar pas in bezit.

30 Grutbroek

Doetinchem 7008AM