Goede samenwerking

Uitstekende service!

Ik was op zoek naar een nieuwe usb-stick en vond bij shopcore eentje voor een goede prijs. Nadat ik hem snel had ontvangen, bleek de usb-stick een beetje los te zitten. Ik was bang dat ik weer eens een miskoop had gedaan.. Ik heb contact met ze opgenomen, en had binnen no time een reactie terug. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat ze me een nieuwe opstuurden en ik de ‘kapotte’ ook nog mocht houden.. Het was dus toch geen miskoop. Wat een goede service! Absoluut een aanrader!

Bestelling batterijen werd correct en snel geleverd

Ik ben tevreden en bestel volgende keer weer bij Shopcore.nl

Snel en goed geleverd.

Had een batterij en oplader gekocht voor mijn Canon camera, helaas heeft mijn camera toch voorkeur voor originele spullen, en werkte de batterij en oplader niet. De zending terug gestuurd, volgende werkdag mijn totaal uitgegeven bedrag weer terug! Top service ondanks ik helaas niets aan me bestelling had! Wellicht volgende keer weer iets anders hier kopen!

Snel. En top in orde

Alles in orde netjes verpakt en snel

Prima service en snelle levering. Aantrekkelijke prijs.

Goedkoop, snelle levering en goede service

Voel je zich persoonlijk benadert , vooral met de volgende informatie van Shopcore: De zending past door de brievenbus, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven. Helemaal top!!!

Helemaal top ...

Snelle levering ...niets mis mee !

Vlotte en correcte levering

Goedkoop en snelle levering.

Snelle levering goedkoop en bijna alles op voorraad.

Goede prijs

Goede prijs

Super snelle en goede levering

Uitstekend vanaf het moment van bestellen, tot aan de super snelle levering van mijn product.

Prima webshop

Snelle levering,

Ruime keus en snelle bezorging

Ruime keus tegen scherpe prijs! Snelke bezorging, alleen jammer dat het pakketje niet bij een PostNL-punt opgehaald kons worden.

klasse!!!

Snelle levering, en van tevoren duidelijk aangegeven dat die gewoon door de brievenbus zou kunnen, dus dat ik er niet thuis voor hoefde te blijven. heel goede service!!!!

Zondag besteld en dinsdag in huis! Top!

Goede prijs en snelle levering.

goed product en snel geleverd

volledig tevreden

Sneller levering en alles dik in orde

Eerste keer hier besteld en tot dusver lijkt alles goed. Kwaliteit van tonercartridges kun je eigenlijk pas beoordelen naar een aantal weken.

Late levering

Ondanks jullie toezegging.

simpel en doeltreffend

Order bevestigen en afleveren: prima. Geen verzendkosten ook fijn.

Snel en goed

Supersnel en goed

Telefoonhoesje iets te klein

Mooi hoesje, maar iets te krap en niet alle gaatjes zitten goed.

Snel en pijnloos

Alles volgens beschrijving