Aanvankelijk niets ontvangen maar alsnog netjes opgelost

Na 5 dagen nog steeds niks ontvangen. Is uiteindelijk netjes opgelost door klantenservice

Goede informatievoorziening over de levering, na 1e keer niet thuis werd netjes doorgegeven hoe laat de levering de volgende dag zou plaats vinden. Het product is goed, alleen met goedkope printtoners vraag ik me wel af of de beloften op de site worden nagekomen m.b.t. aantal keren kunnen printen. Ik weet niet of ik exact heb ontvangen wat ik bestelde. De toner werkt verder goed, dat wel.

Goede prijs- kwaliteit verhouding. snel geleverd producten zijn goed. duidelijke website

Snel

Goede prijs snelle bezorging

Snelle en correcte levering. Prima verpakt en verzonden. Jammer dat er verzendkosten gerekend worden.

Goede en correcte afhandeling

Voor herhaling vatbaar Het product werkt goed

snel en goede sevices

snel en goede services en een super goed product voor een mooie prijs

Snelle en goed verpakt

Goede website en snelle levering en goed verpakt met heldere communicatie. Ga zo door!

Retour.

Had een kabel verkeerd besteld en netjes na retour, mijn geld terug ontvangen. Prima.

Snel

Prima service en snel levering

Prima in orde qua snelheid levering en kwaliteit

Snel !!!

Snelle levering. Super site !

goed en snel, zoals toegezegd

Ik heb de batterijlader die ik zocht hier gevonden. De levertijd was conform afspraak en de informatie omtrent de levertijd was ook prima. Ik ben een tevreden klant!

Topp

Snelle levering, hou ik van.

Jammer dat er geen handleiding bij is

super

gemakkelijke site en snelle levering!

groot assortiment en snelle levering

vlot antwoord op een per email gestelde vraag

goed en snel

zocht al een poosje etiketten van dit formaat.

Snelle levering, prima prijs.

Snelle levering en prima prijs.

Service goed

Product is zwak,de accu is snel leeg. Mvg Gregor

Snel goed en geen verrassingen

Bekende bestelprocedure, snel betalen en op tijd in huis. Geen verrassingen en dus gewoon goed.

bestelling snel en naar behoren geleverd

Snel, perfekt en prima prijs.

Op zoek naar kwalitatief goede belt case. Krusell gevonden en was hier netjes geprijst op voorraad.

Slecht

Magneten spatten uit elkaar bij 't vastklikken van 't doek op de boot, over en weer mailcontact gehad maar geen service

30 Grutbroek

Doetinchem 7008AM