Pluspunten

snel, accuraat, behulpzaam

Pluspunten

Snelle lering ondanks langere verwachte levertijd. Heel fijne e-mails om mij op de hoogte te houden.

Pluspunten

snel, goed verpakt en juiste artikel geleverd

ik zou het niet kunnen verzinnen . . . .

Pluspunten

Goede communicatie, order snel verwerkt en had het product netjes verpakt vlug in huis.

Pluspunten

Totaal geen klachten .snel geleverd Goed product

Pluspunten

Duidelijk en Prima geregeld

Pluspunten

Snelle levering, correcte omschrijving van het artikel.

Pluspunten

Snel! De volgende dag in huis!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Twee accu's besteld voor mobiele telefoon. Beiden werken niet goed, ze gaan heel snel leeg. Klacht ingediend bij Shopcore, maar werd daar zeer onvriendelijk behandeld en niet serieus genomen. Bovendien werd de schuld in mijn schoenen geschoven. Bij een tweede poging werd gewoon de haak op de hoorn gegooid midden in het gesprek. Jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kende het bedrijf niet dus eerst reviews gelezen. Overwegend positief. Moest een nieuwe Accu hebben voor een ouder model Samsung telefoon. Iemand had een slechte accu ontvangen, maar kon na het plaatsen zijn accu gewoon terug sturen, Iemand anders vond dat hij een oude accu had gekregen. Wist niet dat er een productie jaar op de accu stond. Tja, als je een wat ouder toestel hebt loop je dat risico. Als er geen toestellen meer worden geproduceerd waarvoor de accu bedoeld is en de vraag naar accu's neemt af, wordt ook de accuproductie gestopt. Wat er nog is wordt verkocht en dat kan dan een wat ouder product zijn. Ik heb voor die prijs de gok toch maar gewaagd. Alternatief is nieuwe telefoon. Voor zover ik nu kan zien werkt deze accu toch wel beter. We zijn wel tot de ontdekking gekomen, dat ook niet alle laders die wij in huis hebben van goede kwaliteit zijn. Zelfs van een gerenommeerd telefoon merk, blijkt de kwaliteit tegen te vallen. Snelle levering 's avonds laat besteld, de volgende dag verzonden en een dag later in huis. Batterij was 3 jaar oud en 56% geladen en mijn ervaring is, dat "nieuwe" oplaadbare batterijen nooit vol zijn bij verkoop.

Misschien handig, om bij oude voorraad, aan te geven, dat het om het om overjarige producten gaat. Dit voorkomt vragen achteraf.

Pluspunten

De bestelling bleef even op zich wachten doordat DPD de bestelling niet kon sorteren. Shopcore.nl heeft dit snel en vakkundig opgelost.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Makkelijk gevonden. Bestelling geplaatst en andere dag binnen.nee

Nee

Pluspunten

Levering was in de avonduren, chauffeur stond op het verkeerde huisnummer, dit is een horeca gelegenheid aan de voorzijde van ons park. De horeca heeft een ander huisnummer, gelukkig ken ik iemand die daar werkt en die belde mij. Ik weet dat dit niets te maken heeft met het bedrijf waar ik mijn spullen heb besteld maar er wordt wel betaald voor vervoerkosten.

Pluspunten

Snelle en adequate afhandeling van bestelling. Ik zou 5 sterren gegeven hebben indien er ook op mijn vraag ingegaan zou zijn.

Ook ingaan op vragen die per mail gesteld worden. Na deze review kreeg ik reactie per mail. Maar daarop kon ik weer niet reageren omdat het een noreply adres was. Dus moeilijk te bereiken deze mensen.

Pluspunten

op tijd geleverd

kon wel in kleinere verpakking 1 batterijtje

Pluspunten

Een vlugge levering.

Pluspunten

Perfect , snelle levering en begeleiding van order.

Pluspunten

heel bedankt!!!

Pluspunten

Snelle levering goed assortiment.

Pluspunten

Razendsnel compleet en goed verpakt. .

Pluspunten

goede service, mede i.v.m. retourzending en vervanging nieuwe gsm accu na defect van net aangeschafte accu.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de