Ik heb oplaadbare batterijen van Eneloop en printerpapier van Double A aangeschaft. De artikelen werden vlot verzonden en de communicatie over de bestelling was uitstekend. Kortom....zoals het hoort

Grandioos

Voor de eerste keer zaken gedaan maar uit de kunst. Snelle levering en keurig verpakt en werkt goed. Zo zie je 18 euro en je telefoon werkt weer. Dus niet paar honderd euro voor nieuwe telefoon. Nogmaals bedankt.

Super bedrijf!

Makkelijk bestelproces, eerlijke prijzen en super snel bezorgt. Dikke 10!

snelle en super goede service!

snelle en super goede service!

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Besteld maar nog niets ontvangen.

Op 22-8-2022 bericht dat het wordt verzonden, nu op 28-8-2022 wordt er om mijn mening gevraagd. ik heb nog niets ontvangen. Eerst maar eens afwachten wanneer het komt. Maar wat blijkt het pakketje werd van morgen in de bus gedaan, dus toch nog aangekomen.

Goeie service

Brutale klantenservice die de klant niet geloofd.

Mijn producten waren niet geleverd. Ik heb erover gemaild en kreeg direct een uitbrander. Ik had eerder aan de bel moeten trekken en mensen die achteraf willen betalen verzonnen smoesjes e.d. op het moment dat de rekening betaald moest worden. Wat een brutaliteit. Ik heb door heel vervelende omstandigheden niet eerder contact kunnen zoeken. En de openstaande rekening had nog even tijd, dus dat was echt het probleem niet. Bovendien betaal ik altijd netjes voor alle artikelen die ik ergens bestel!! Maar ik kies vaak bewust voor achteraf betalen. Ik wil de producten eerst zien voor ik betaal. Je gaat in een gewone winkel ook niet eerst langs de kassa en haalt dan je spullen op. Maar dat de klantenservice zo brutaal is en de klanten wantrouwt vind ik betreurenswaardig!!

accu is snel geleverd en werking is perfect

Accu besteld en deze werd een dag later geleverd, zoals beloofd. Prima leverancier.

efficient,snel

Keurige en prima dienstverlening

Er was per ongeluk twee keer hetzelfde product in het winkelwagentje gezet, twee keer afgerekend. Ik word gebeld of dat dit juist is. Meteen geld teruggestort en verder het product de volgende dag in huis!

correct en zeer snel en redelijke afhandelings-/verzendkosten

voor herhaling vatbaar

conform verwachting

zie boven

Top!!!

Hele snelle levering

snelle levering van het door mij bestelde product.

snelle levering van het door mij bestelde product

Prettig

Correct

Snelle levering Prima product

fijne zakjes

Je kunt er iets indoen en afsluiten. Werkt erg goed. ;-)

fijn product

...dacht altijd dat 'nep' cartridges problemen opleveren in gebruik maar niets is minder waar. Nette prijs, meer inhoud en goede kwaliteit.

Duidelijke info en binnen 24 uur in huis.

Prima aanbod, zeker als je kwaliteit zoekt. Duidelijke communicatie en zeer snel in huis.

zeer goed

zeer vlug en goed

Zeer snelle levering

Prijzen en levering zijn perfect geregeld!

Correcte en snelle levering

Batterij voor een smartphone besteld. Shopcore had er nog 2 in voorraad, de online reputatie bleek uitstekend en dat voor een bodemprijs... Zondagmiddag besteld en woensdag zat de batterij in de (Be) brievenbus.

Op tijd en netjes geleverd

Prima service en goed product

Perfecte service

Snel gereageerd, mooi opgelost!

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de