Zoals het hoort

Precies zoals ik het wens

Correcte en snelle levering!

Dit bedrijf doet precies wat zij vertellen.

Na aanvankelijk de verkeerde telefoonhoes besteld te hebben , heb ik deze retour gezonden en gelijk de goed besteld. Ik ben erg content met de afhandeling ,kreeg vrij snel mijn geld terug van de retour zending en de volgende dag het goede hoesje binnen. Prima geregeld, zouden veel bedrijven een voorbeeld aan mogen nemen.

ondeugdelijk product

Wij hebben een bestelling gedaan bij Shopcore. Dit ging om verzendzakken. Bij levering merkten wij dat de zakken niet goed sluiten. Als reactie kregen wij dat het een kwartier duurt voordat de zakken goed sluiten, we hebben de verzendzakken teruggestuurd maar we hebben niet zoals de wet het voorschrijft de verzendkosten terug gekregen. Wel kregen wij een toelichting dat hij de zakken had gecontroleerd en dat de zakken na een kwartier wel goed sluiten. Zelfs na meerdere mails waarin wij aangaven dat de zakken niet goed sluiten en dat shopcore verplicht is de kosten terug te storten blijft Shopcore volhouden dat de retourkosten op eigen risico zijn en dat de zakken wel goed sluiten.

Snelle service en prima kwaliteit

Ontvangen wat ik heb besteld

Snelle en goede levering

Super snelle levering.

Zie boven.

Jammer dat niet alle producten ruim op voorraad zijn!

goede prijs en snelle levering

Batterij voor telefoon besteld en volgende dag al in huis. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Betrouwbaar

Levert wat gevraagd wordt en correct via dito keurige DPD met tijdige sms aankondiging.

perfect

nette prijs en snel geleverd

Supersnelle levering tegen de voordeligste prijs!

Helemaal prima, aanrader.

Je krijgt niet wat ze beloven

Voor een telefoon bestelde ik een originele ONE+ accu. Prijs was goed, makkelijk te bestellen, snelle levering. Tot zover prima. Maar de accu die ik binnen kreeg was zeker geen originele accu. En dat vind ik kwalijk.

Goed product

De prijzen schillen enorm met andere bedrijven.

Eerste ervaring prima, snel geleverd kwaliteit voor juiste prijs

Op zoek naar kwaliteitsbatterijen voor brandmelders etc kwam ik bij shopcore terecht. De beste merken voor een eerlijke prijs snel geleverd. Wat moet je nog meer. Weg met die goedkope batterijen die na 3 maanden leeg zijn en waarvoor je 's nachts uit bed moet. Ik weet nu de weg.

Snelle levering. Vond wel het bestelformulier wat onduidelijk/omslachtig.

Snelle levering en een kwalitatief goed product

Correct en vlugge levering

Er werd mij opgebeld om het leveringsadres te veranderen. Top

weet niet

ik weet niet wat shopcore is

Makkelijk navigeren op de website en supersnel geleverd.

Makkelijk en snel geregeld

Een bestelling plaatsen gaat snel en makkelijk. Communicatie is goed en snelle levering.

zeer snelle levering

Goed snel en correcte levering

Goede producten, snelle levering

Prima ervaring. Redelijk kleine order geplaatst, maar alles was keurig verpakt, in goede staat en snel geleverd. Dank!

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de