Snel gevonden, snel in huis, goede service

10 minuten na afsluiten van de bestelling kon ik deze al afhalen. klasse!

Snel en goed.

Snel en goed.

Prima site en snelle levering

De site is duidelijk. Bevat een ruim assortiment voor goede prijzen. En bovendien snel geleverd.

Snel bezorgd per post.

bestelling nog niet ontvangen tot op heden

bestelling nog niet ontvangen tot op heden

GTB4U is zeer tevreden over jullie service.

GTB4U is zeer tevreden over jullie service. Ook de kwaliteit van de producten is boven verwachting goed.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. Zeer tevreden over product.

Snel en goed

Vlot te regelen.

Serviced is bijzonder goed!

Probleem met een van de toner cartridges werd op afstand goed geanalyseerd en onmiddelijk verholpen. De volgende dag kon ik weer vlekkeloos printen.

Vlot en correct

Snelle service en prima afhandeling precies zoals gewenst.

Accurate and clear product description followed up by quick delivery.

A very pleasant no hassles experience.

Vlugge levering top 10/10

Tevreden klant vlugge levering

Snelle levering. Goede kwaliteit prijsverhouding

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. Netjes in een brievenbuspakketje. Goede kwaliteit prijsverhouding. Aanrader

Snelle verzending. Keurig verpakt. Voor herhaling vatbaar.

heel snelle levering

Ik was blij verrast zo snel mijn bestelling te krijgen. De laatste tijd moet ik bij de concurrentie 3 a 4 weken wachten. Gelukkig werken jullie met PostNl en die zijn sowieso heel snel. Chapeau!!

heel goed

snel geleverd

Snel en correct, moet nog een pakketje binnen krijgen

Duidelijke website, bestellen ging vlot met direct de relevante informatie. Volgende dag het product in goede orde ontvangen. Prima!

Snel en goed

Snelle levering en juiste product. Prima zou het overal moeten.

Excellent

Toutes les étapes, de la passation de la commande, à la confirmation et reception de la marchandise en un temps record, tout etait impeccable. Je suis enchantée de votre site et ma première commande. Merci a vos équipes !

Had de Labels besteld en de andere dag al binnen GEWELDIG TOP

Ben goed geholpen, en heel vlot toppie

prima product en snelle verzending

De batterij voot mijn smartphone was geheel naar wens, en werd snel en zorgvuldig verpakt geleverd.

Snelle verzending!

Fijn dat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de