Snel en goedkoop

Zeker van de bestelling en een correcte prijs.

Snelle goede levering.

Geleverd gekregen wat ik zocht.

Vlotte en zorgvuldige verzending

De verzenddienst informeert nauwkeurig de bezorgtijd en kun je aangeven hoe en waar het wordt bezorgd als je er niet bent.

Slechte comunicatie

Bestelling nog steeds niet binnen na 4 dagen en ook geen uitzicht wanneer wel bezorgd. Er wordt door dit bedrijf niet mee gedacht er wordt alleen geschermd dat de vervoerder mijn pakket heeft. Shopecore mijn geld vervoerder mijn pakket ik niets zelfs geen oplossing

Top, herhaling vatbaar!

Zeer snelle verzend service, goed verpakt en goede kwaliteit A11 enveloppen en plastic zakjes.

Super!!!!

Super snel geleverd !!!!! Bestel weer snel

TOPPIE!

ZEER SNELLE LEVERING, GOEDE SERVICE EN ARTIKELEN WAREN NETJES VERPAKT!

Gewenst en gekregen.

100% tevreden met 1e bestelling. Een aanrader !!

Adequaat en vriendelijk

Goede alternatieven tegenover merk producten. Duidelijke website communicatie. Prima klantenservice.

Levering op tijd binnen en in prima staat. Een site die ik ga onthouden.

Goeie prijzen en gemakkelijk te bestellen

Al eerder materiaal besteld, en dat ging ook goed.

Snel en goed

Goede kwaliteit voor een mooi prijsje! Op tijd geleverd! Wij zijn tevreden! Echt een aanrader!

Snelle levering, product goede kwaliteit

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Alles was goed

Prima snelle levering, alles was in orde

na telefonisch overleg ivm niet geleverd hoesje geld retour gestuurd

Telefoonhoesje besteld. Anderhalve week nog steeds niets ontvangen per post. Geld wordt teruggestort.

Slechte ooit.Zelfs van aliexpress komt allestoe

Mijn bestelling 163883 van donderdag is niet toegekomen.Vandag is al juist week dat ik dat besteld heb.Echt onvertrouwbare site!!! Raad echt niet aan!!Goed dat ik geen grote bestelling had gedaan!!

UITSTEKEND

Uitstekende ervaring. Snelle levering. Keurig verpakt en prima kwaliteit voor zeer goede bedragen

product was correct

bestelling en betaling en levering ging vlot. het product was conform met de beschrijving, verzendingskosten vielen mee.

Zeer snelle levering, uitstekend!

A4 3x8 zelfklevende etiketten besteld. Het kostte wel wat moeite om het juiste artikel te vinden. Daarna zeer snelle levering via de brievenbus.

Makkelijke site en supersnelle levering

Alles keurig snel en makkelijk geregeld

Bestelling ging prima, keurig snel en alles helder.

Ik ben zeer tevreden

Bestelling netjes verpakt en snel bezorgd.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de