Gewoon goed.

Breed assortiment met veel dingen aanmerkelijk goedkoper dan de concurrentie.

supersnel gelevert

was wat nodig had goed producht

Hele goede service

Snelle en correcte levering

Niets op aan te merken. De bestelde artikelen zijn snel en juist geleverd.

Afspraak is afspraak

Levering conform afspraak. Wordt tijdig geïnformeerd over de levering. En het product is goede kwaliteit. En de prijs is echt super

Verzendingbericht ontvangen, maar vooralsnog geen levering

Ik heb de indruk dat men digitaal wil bewijzen hoe performantie de webshop is. Maar dat de zending zo lang achterwege blijft is een stevige anomalie.

Snelle levering iPhone 12 Pro Max Krusell Hector 5XL holstertas

Snelle levering iPhone 12 Pro Max Krusell Hector 5XL holstertas vanuit voorraad. Een leren tas voor elke grote telefoon die niet van je riem kan vallen omdat de riem door de lussen heen gaat. Perfect voor mensen die op het water werken zoals ik.

goede webshop

bestelling snel geleverd. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Top!

Eerste keer dat ik iets bij Shopcore heb besteld. Goede prijs/kwaliteit. Goede en snelle service. Duidelijke communicatie via de mail. Zeker een aanrader.

het gaat zie verder

het bestellen was nogal ingewikkeld, ik heb 2 keer met de telefoon contact gezocht om de bestelling af te ronden. Vooral [het winkelwagen] rechts boven is moeilijk te vinden. na telefonisch contact kon ik verder. Groetjes Ger Hollands

Snelle levering product zoals beloofd

Snelle levering product zoals beloofd

Heel snel geleverd en ziet er goed uitziet

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen.

Uistekende service

Shopscore heeft uitstekende service! Ik kan ook achteraf betalen......ideaal voor mij! Zal jullie aanbevelen!!

Goede en snelle service.

Kan iedereen shopcore.nl aanbevelen.

Het bestelde heel keurig en snel geleverd in goede verpakking

eigenlijk niets aan toe te voegen !

Goede service en lekker dichtbij.

Uitstekend, na betaling de volgende dag in huis

goed en snel

okidoki

Vlotte levering van correct product

Binnen de 3dagen levering

Zeer behulpzaam , en snelle levering

Zie bovenstaande

Zeer vlotte service

Website is duidelijk, het gewenste product snel te vinden en de volgende dag al in huis

Nog geen klachten

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de