Niets ontvangen

Ik heb plastic zakjes besteld. Bezorging via briefpost zonder track & trace. Volgens mail vrijdag bij jullie op de post gegaan. Nu woensdagmiddag nog niets ontvangen. Aan het eind van woensdag nog toch de bestelling ontvangen. Prima kwaliteit zakjes. Waar voor je geld.

Snelle levering!

Goede en snelle levering. Ook niet duur.

Snel geleverd!

Snelle levering en goede prijs.

Goed voor de eerste keer, geen opmerkingen.

Goede prijzen, snelle verzending

Goede e-shop

Beste koop en snel geleverd

Een goedkoop alternatief gezocht voor mijn Epson inkt. Bij shopscore terecht gekomen en veruit de goedkoopste zonder rare hoge verzendkosten. Snel geleverd. Tevreden dus.

Goede webshop en snelle verzending

Zeer snelle levering

Top, snel geleverd, goede prijs

Prima, snel gevonden en snel geleverd

Met jullie prima, maar de post heeft jullie belachelijk gemaakt.

Prettig geholpen, prima prima. Post heeft twee maal beloofd af te leveren en is niet gebeurt. Was daar al maandag middag, beloofd dinsdag toen woensdag en toen vrijdag. Dit heeft mij in de problemen gebracht. Wat gaan we daar aan doen? Ik kan geen contact opnemen met de post alleen maar de verzender. Ben benieuwd hoe nu verder. Zit nu in Dwingeloo en ben twee dagen weer niet bereikbaar i.v.m. ontbrekende accu. RCN camping Noordster plaats 510. Bedankt.

Zeer nette service!

Belde netjes op om te vragen hoe te versturen want artikel paste achteraf niet door de brievenbus!

Prima bedrijf

ik gebruik veel cartridges en ben ik toevallig in de buurt dan ga ik er langs en wordt meteen geholpen als het aanwezig is en zonder dat ik mij eerst moet aanmelden.

Ik heb een aantal SD-kaarten besteld, deze zijn zeer snel opgestuurd en uitgeleverd. dank!

Snelle levering Keurig verpakt

Prima snelle levering

Prima snelle levering

Prima top service

Geweldig mooie kingstone usbstick besteld Dag daarop meteen in de brievenbus top

Geweldig!

Snel alles gevonden op de website, eenvoudig, doeltreffend en uitstekend. Supersnel in huis. Niks op aan te merken, zo goed!

Zwaar tegenvallende kwaliteit van het produkt

Ik heb 12 Quantore balpenvullingen besteld ter vervanging van de vulling van mijn Parkerpen. Het is net of de vulling over het papier krast en de inkt moeilijk naar buiten komt. Moest niet mogen bij een medium vulling. Kwaliteit valt dus ontzettend tegen. Dan maar weer terug naar de originele Parkervullingen. Dit was weggegooid geld. Compatible wil nog niet zeggen dat het evengoed of beter is. Levering was wel snel. Maar ik had liever een latere levering gehad met kwalitatief goede vullingen.

Alles ging goed en snel.

Fijne snelle service. Ik was even bang dat mijn linker schaar toch niet links zou zijn. Of dat deze misschien multifunctioneel was. Maar ik ben erg blij met de aankoop. Ik kan bijna nergens een goeie linker schaar vinden. En deze knipt onzettend fijn. Ik wil geen ander meer

Super... Snelle levering, goed product

Voor het eerst iets besteld, super snelle afhandeling en goed product

Top, snel, netjes verpakt.

Ik heb geen tien gegeven want moest betalen om en te kunnen retourneren.

Supersnelle en prima levering

Levering was te laat

Misbruik

Snel antwoord

Prima service artikelen snel af te halen

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de