Prima snelle levering

Prima snelle levering

Prima top service

Geweldig mooie kingstone usbstick besteld Dag daarop meteen in de brievenbus top

Geweldig!

Snel alles gevonden op de website, eenvoudig, doeltreffend en uitstekend. Supersnel in huis. Niks op aan te merken, zo goed!

Zwaar tegenvallende kwaliteit van het produkt

Ik heb 12 Quantore balpenvullingen besteld ter vervanging van de vulling van mijn Parkerpen. Het is net of de vulling over het papier krast en de inkt moeilijk naar buiten komt. Moest niet mogen bij een medium vulling. Kwaliteit valt dus ontzettend tegen. Dan maar weer terug naar de originele Parkervullingen. Dit was weggegooid geld. Compatible wil nog niet zeggen dat het evengoed of beter is. Levering was wel snel. Maar ik had liever een latere levering gehad met kwalitatief goede vullingen.

Alles ging goed en snel.

Fijne snelle service. Ik was even bang dat mijn linker schaar toch niet links zou zijn. Of dat deze misschien multifunctioneel was. Maar ik ben erg blij met de aankoop. Ik kan bijna nergens een goeie linker schaar vinden. En deze knipt onzettend fijn. Ik wil geen ander meer

Super... Snelle levering, goed product

Voor het eerst iets besteld, super snelle afhandeling en goed product

Top, snel, netjes verpakt.

Ik heb geen tien gegeven want moest betalen om en te kunnen retourneren.

Supersnelle en prima levering

Levering was te laat

Misbruik

Snel antwoord

Prima service artikelen snel af te halen

Top !!

Ik had post it Kladblokjes besteld, snel geleverd netjes !!

Geleverd wat er geleverd moest worden en ook nog eens snelle bezorging! Top!

Kleine zakjes besteld voor de diamond painting.erg blij mee en kan voorlopig weer voort. Vlugge levering.top verpakt.

perfect

goeie service

Ik vind het super slecht

Ik heb momenteel mijn pakket nog steeds niet ontvangen we zijn onder tussen 7 dagen verder. heb helle pakket niet eens meer nodig

Precies het artikel wat ik besteld had, vandaag besteld morgen in huis.

Aanrader

Snel geleverd, goed geïnformeerd over het verloop van mijn bestelling, goed verpakt.

Besteld en ontvangen Wat wil je nog meer?

Goed en snelle Service

Product niet geleverd

Pas op oplichters!!!! Bestelling was niet compleet. Had magneetblokken besteld maar zat er niet bij in het pakket. Contact opgenomen met shopscore. Ik werd gebeld door een zeer onprofessioneel en leugenachtig iemand. Deze beweerde wel dat product wel in pakket moest zitten. Niet dus!! Maar prima ik bestel nooit meer bij dit malafide bedrijf.

Snelle levering, niet duur

De bestelde artikelen werden dezelfde dag nog vestuurd (helaas deed Post.nl weer eens moeilijk en kreeg ik het pakketje pas een paar dagen later), goeie service en niet duur!

Topervaring bij shopcore die je nergens anders krijgt

Bij shopcore heb je niet alleen een snelle levering en goede service, maar shop je met veel plezier!!!!

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de