Bestelling en daarna de levering door Shopcore.nl prima (foutloos) uitgevoerd.

Ik had mijn twijfels bij Shopcore.nl maar mijn bestelling (telefoon batterij) is werkelijk prima verlopen. Ik durf mijn handen nog net niet in het vuur te steken maar waarschijnkijk net zo goed als, en ik mag geen reclame maken, het Bolle mannetje en De Koude Blauwe.

Foutloos

Heb altijd de pech dat er iets mis gaat en dit is zonder problemen verlopen en kabeltje fototoestel - laptop helemaal goed! dik tevreden!

Nog geen levering ontvangen

Vandaag gebeld, mijn pakket is er nig niet, kwam door de postnl... iknals klant koop niets bij postal, dit is keuze van het bedrijf zelf. Feit blijft dat ik nu een beoordeling mag invullen voordet ik mijn artikel heb.

Goede service en snel en goed geleverd. Precies volgens opgave op de site geleverd. Een echte aanrader deze site. Groeten Gerrit en zeker tot de volgende keer.

erg goed

Goede kwalitijd en snel binnen tod de volgende bestelling

Supersnelle levering

Samsung oplaadsnoer besteld en binnen 2 dagen in huis.

Goed product.

Usb 16 gb

De usb stond 16 gb maar is geen 16 gb is 14.50 gb

Precies wat ik nodig had en snel bezorgd

Goede duidelijke site. Bestellen gemakkelijk. Snel geleverd

Besteld en alle afspraken!

Aanrader!!

Snelle levering, netjes verpakt, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Geweldig hoesje

Eindelijk mijn telefoon weer netjes beschermd.

Goed verzorg en verpakt

Mooi product en snelle levering.

Mijn bestelling is door Post NL (brievenbuspakketje) nooit bij mij afgeleverd. Ik kreeg het artikel vervolgens van Shopcore zonder morren en zonder kosten opnieuw toegestuurd (en toen wel bezorgd). Dat vond ik geweldig! Ze zijn ook prima telefonisch bereikbaar. Geen bandje dat alle medewekers nog steeds in gesprek zijn maar direct contact. Zo hoort het!

Goede mensen

Komt de afspraak na

Zeer snelle levering.Had site van kennis gekregen,die erg tevreden was.

Goede snelle service

Goede ervaring. Mooie producten.

Top service snel bezorgd

Snelle levering....goed verpakt.

Snel kunnen vinden en bezorgd.

Snel kunnen vinden en het was snel bezorgd.

Aangekocht 64 GB Memory stick

Bij levering via Webshop bleek apparaat defect. Na email gestuurd te hebben naar klantenservice, werd direct een ander apparaat gestuurd. Top service geleverd.

niet ontvangen

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Dat kan uiteraard aan de post liggen. Ik wachg t maar weer af

Super snelle levering

Dat weet ik nog niet dit was de eerste keer

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de