Prima producten voor goede prijs

Helemaal goed

Duidelijke website, levering zoals beloofd en een goed product

Lekker vlot

Duidelijk in aanbod, makkelijk in bestellen, snel in huis :)

Shopcore.nl? Een aanrader!

De goedkoopste aanbieder die ook nog eens een kleine prijs vraagt voor verzendkosten en die klanten niet lastig valt met het aanmaken van een overbodig account. Gewoon NAW-gegevens invullen en simpel betalen via IDEAL. Bijzonder snelle en correcte bezorging, klasse!

Voordelig en snel

Prima kwaliteit, voordelig in prijs en zeer snelle levering.

super ervaring, super professioneel

Blij met dit artikel, blij met jullie afwikkeling en service Thanks

Super snel ontvangen

Super snel ontvangen en netjes verpakt

Geheel naar verwachting en snel bezorgd

Geheel naar verwachting en snel bezorgd

Snelle levering.

Het werd snel en in goede orde afgeleverd.

De inkt doet het niet

Ik krijg allerlei foutmeldingen op mijn printer. Dus ik kan niks met deze inkt. De foutmeldingen blijven en ze willen de inkt niet retour nemen, wat volgens mij wel verplicht is.

Was opzoek naar kleine usbstick, maximaal 2 GB voor borduurmachine, moeilijk aan te komen, bij jullie dus wel, helemaal top

Prima bedrijf! Ik ga hier nog vaker bestellen

alles zoals beloofd

besteld , en de dag erop keurig en stevig verpakt afgeleverd en tegen een heel mooie prijs . dus kan niet beter

Goede webshop, prima levering. Netjes Op tijd!

Prima bedrijf doet wat het zegt, snelle en goede levering.

Super snelle levering

Kwaliteit en super correcte levering

Na enig zoeken viel vergelijk ui t ten gunste van deze site. Ruime keus in soort en uitvoering. Gunstige prijs. Snelle levering.

Mooie prijs maar trage ervaring.

Op maandag tijdig besteld, pas zaterdag in huis. Reactie shopcore was dat ik moest wachten. Hun post zou achter gehouden worden door postnl ivm drukte. Ondanks t&t code meerdere andere pakketten door postnl bezorgd. Had het donderdag nodig. De prijs was goed.

Gewoon goed

Mooi assortiment en nette prijs werkt goed

Super efficient en snel!

Top service!

Snel gevonden wat ik nodig had en uiteraard snel geleverd.

Door een fout in een Japanse bedrijf heb ik ca 450 producten ontvangen in carton dozen in clusters maar niet in individuele plastic zakjes zoals het hoort. Een kort zoeken naar afsluitbare plastic zakjes bracht mij bij Shopcore.nl waar ik kon direct bestellen met een snel leveringstijd tegen een zeer gunstig prijs. Zeer tevreden, het product voldoet aan kwaliteit, en eerlijk? Ik was bang dat ze te dun zou zijn, 50 micron zegt me niets maar het was wel ok. Super! Simona

Grote keuze in assortiment en snelle afhandeling.

alles prima geleverd

uitstekend

Snel en secuur

In een mooi kleine envelop passend bij het formaat bestelling.bKeurig op de hoogte gehouden snel verstuurd. Prima shop ervaring.

een template beschikbaar

Snelle levering, goede prijs en ... oef, een template erbij.

Super tevreden en snelle levering.

Super goede zakjes voor een leuke prijs en snelle levering.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de