een template beschikbaar

Snelle levering, goede prijs en ... oef, een template erbij.

Super tevreden en snelle levering.

Super goede zakjes voor een leuke prijs en snelle levering.

Snelle service en geen poespas

snelle service, artikelen zijn snel verzonden in een eenvoudig brievenbuspakket. Geen extra papieren of mails, dus geen poespas, heel fijn!

zeer vlot geleverd

goede website en ook zeer snel verstuurd in goede verpakking

Waren goede zakjes

De zakjes sloten goed

Snel geleverd, goed product.

Perfecte service zal jullie zeker aanraden

keurige levering volgens afspraak

keurige levering na bestelde item ,top niks mis mee

snel, duidelijk

prima product, goede prijs, snelle levering

goede kwaliteit lage prijs

Vandaag besteld morgen binnen netjes verpakt en goede kwaliteit. Een aanrader

Uitstekend!

Prima producten, goede service en snelle bezorging!

heel vlotte levering

Tevreden over de vlotte levering

geweldig

prijs vriendelijk en supersnelle levering

Mijn gereedschap (steekringsleutelset) werd snel geleverd. Kreeg korting, omdat de verpakking iets beschadigd was. Dat stond er ook duidelijk bij vermeld. Het gereedschap zelf was in perfecte staat en van degelijk kwaliteit, zoals je van het merk Stanley mag verwachten.

Snel geleverd. En doen niet moeilijk om iets te ruilen.

Had een verkeerd artikel besteld en binnen een paar dagen verkeerde product retour getuurd middel een retour fomulier en het juiste product binnen een paar dagen binnen

Snel

Snelle levering keurig verzorgd

Snelle levering, goed voor een scherpe prijs

Geen bijzonderheden, bestelling was binnen een dag in huis. De producten waren goed geprijsd en zorgvuldig verpakt.

Zoals altijd ik in orde

Snelle verzending, scherpe prijs. Bestel regelmatig bij Shopcore en altijd tevreden.

Snel besteld en snel geleverd

Op zoek naar luchtkussenenveloppen kwam ik deze site tegen, snel besteld en evenzo snel geleverd. TOP bedrijf, kan het alleen maar aanraden, zeker voor die prijs!!

Prima snel duidelijk

Kan niet beter

Kwaliteit en supersnel geleverd.

Ik had extra sterke mini gripzakjes besteld waar ik zeer tevreden over ben.

Goed en aan te bevelen

Snelle reactie

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de