Supersnelle correcte levering

Goed product, razendsnel verzonden

Het verwisselen van de accu van mijn Samsung tablet met de openingtool van shopcore was een fluitje van een cent. Snel verzonden, goed verpakt, echt een aanrader

goed tot verzending

ik heb een goede ervaring met het product en zijn prijs zelf. echter de verzending waar je gemiddeld 3,50 voor kwijt ben daar verwacht ik voor zoveel geld ook wel een track en trace bij maar deze ontbrak. mij sterren beoordeling is dus alleen bedoeld voor het product zelf en niet de service en verzending.

Goeie site snelle levering.

Top kwaliteit overzichtelijke site, beschrijving producten zeer goed.

Super snel en voordelig

zoals altijd snel geleverd

Top Team!

Al een keer of 6-10 besteld, altijd snel en goed, nooit geen problemen!! Twijfel je bij aankoop? Niet doen en bestellen, zeer betrouwbaar...;) Mvg

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Redelijke service, maar matige kwaliteit

Service/bezorging was redelijk snel (niet de volgende dag), maar kwaliteit van bestelde verzendzakken was matig. Je drukt zo door de zakken heen met een pen.

Nadat ik een bestelling had geplaatst en deze niet is geleverd door postnl, werd er meteen een nieuwe bestelling geleverd. Dat is pas service van de bovenste plank. Chapeau voor de eigenaar van Shopcore.

Erg tevreden, aanrader!

Snelle levering en product was precies zoals op de afbeelding weergegeven! Eerlijke prijs ook.

Snelle levering, alles prima.

Zoals hierboven omschreven. Gripzakjes besteld, volgende dag keurig vepakt in de bus.

Gripzakjes. Prima prijs, snel geleverd.

Ruime keus gripzakjes, prima prijzen, netjes verpakt en snel geleverd.

Shopcore goed bedrijf

Ik had eerst telefonisch contact opgenomen, of we aan konden komen voor een koop. Dat was mogelijk. Geweldig. Aankopen gedaan en weer richting huis. We hadden al eerder een bezoekje gebracht om benodigde artikelen te kopen. Prima, top!

Super snelle verzending bedankt

Perfecte shop

Snel geleverd en goed verpakt

Prima online winkel

Prima bedrijf. Had 1 artikel niet gekregen. Erover gebeld en de volgende dag had ik het in huis. Klasse.

Snelle verzending en netjes verpakt

Ik vond het heel netjes verpakt en erg snel verzonden, ik zal er zeker nog een keer bestellen.

Topper!!!

Prijs was goed, snel verzonden/aangekomen en goed verpakt. Prima webshop!!

prima en zeer snelle levering

artikel was precies wat er op de website was vermeld.

Duidelijke omschrijving van product, snelle levering.

Doen wat ze beloven

Gewoon heel goed.

Goede website , snelle levering. Gewoon top.

Afgelopen dinsdag bestelling geplaatst, woensdag in brievenbus gevonden.

Supersnelle levering. Goede communicatie over bestelling en levering per e-mail.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de