Supersnelle levering op zaterdag zelfs!

Vrijdag bestelling gedaan van gripzakjes en zaterdag al ontvangen, in de brievenbus. Heel fijn!

correct en snelle levering

doen wat men beweert op de website

Hooge quality service

Camera accu oplader besteld volgende dag gewoon thuis bezorgd. En heel scherpe prijs.

Nadat ik had besteld en betaald op een zondag..de dag erop bevestigd dat mijn pakket verzonden was..de dag daarop het pakket binnen gekregen..heel blij mee..

Duidelijke beschrijving van product

De site vermeldde duidelijk of de accu op mijn laptop pastte.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Super

Heel goed en vakkundig geholpen

Zeer snelle reactie en een goed advies op onze vraag.

1e bestelling ooit. Website is goed gedetailleerd en overzichtelijk. Batterij besteld voor AEG bejaardentelefoon, bleek dat een Nokia batterij exact dezelfde was. En fijlloze levering volgende dag afgeleverd.

Super service

Rekenmachine besteld volgende dag in huis super. Helaas was het glas kapot van de machine . Telefoontje gepleegd en er is direct een nieuwe rekenmachine opgestuurd volgende dag in huis. Van mij krijgen jullie een dik verdiende pluim.

Zondag besteld

Pakketje dinsdag ontvangen, prima verpakt.

Snel en betrouwbaar!

Ik had de bestelling de volgende dag nodig, had iets na 4u besteld en het was de volgende dag binnen. Top service dus!

in een keer oké.

Besteld, het juiste gekregen en binnen 24 uur. Chapo!

Bestellen was erg makkelijk en afrekenen werkte perfect

De zoekfunctie stelde me in staat om snel een keuze te maken en de artikelen te bestellen die ik zocht.

Super site

Duidelijk site en supersnel geleverd goed verpakt en op de hoogte gehouden van mijn pakketje top

Snelle en goedverpakte levering

heb het produkt nog niet geprobeerd maar zag er prima uit

Goede en betaalbare gripzakjes

Prima gripzakjed voor thuis. Verschillende diktes en formaten op voorraad.

Goed en prettig

Artikel eenvoudig te bestellen. Correcte snelle levering. Precies wat ik verwachtte.

Top service! Omruilen ging soepel

Ik had zelf een verkeerde type batterij besteld, in de haast een nummertje verkeerd. De batterij heb ik direct terug gestuurd en heel snel had ik de juiste weer in huis. Fijne service!

Product zoals beschreven. Zeer snel geleverd.

Prima product, snelle levering.

Een snelle levering en nette mailcommunicatie rondom de bestelling. Enige aandachtspunt: de website is best verouderd en werkt niet mooi mee op je mobiel. Verder, op en top!

Altijd de leveringen op tijd en goed afgestemd

Ik heb het laatste bestelde product, toners voor een laser printer, nog niet uitgeprobeerd. Gezien de eerdere leveringen en ervaringen heb ik er vertrouwen in dat alles goed werkt.

Alles op tijd, goed product.

Prettige website.

Vandaag besteld , vandaag afgehaald !

nette snelle reactie , snelle afhaal mogelijk !

Prima ervaring

Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering is langer geduurd dan bij de andere bedrijf die gratis levert.

Snelle kwalitatieve levering, maar...

Het kwam een dag sneller aan dan ik had gedacht en alles was zeer netjes geleverd en verpakt. Goed materiaal! Alleen mis ik een soort van sjabloon voor bv. word, zodanig dat ik meteen kan werken met de exacte afmetingen van wat mijn bestelling betreft de 60 en 40mm ronde stickervellen. Verder top service!

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de