Volledig passend op alle gronden.

Exact wat ik zocht voor bescherming en bewaring van mijn model treinen. Goede website en snelle levering bij een redelijke prijs.

Snel en correct

Bestelling geplaatst in Corona tijd. Pakketje was daags daarna in een goede stevige verpakking in hyis

Echt super goede service

Perfect.

Half in de middag besteld, volgende middag netjes het doosje op de stoep met post nl. Super service.

Allert bedrijf

Bij de bestelling een fout gemaakt. Ze namen contact met ons op, en stuurden het opnieuw naar ons op, zonder morren en kosten.

Top! Supersnel geleverd!

De andere dag geleverd. Helemaal super. Zeker in deze tijd En de prijs was het zeer zeker waard.

ruime sortering, goede ondersteuning, snelle service

Top en snel.

Goede afterservice

Direct dezelfde dag is een nieuwe lijm (Heinkel plastic secondenlijm) met de post verstuurd, nadat ik gemeld had dat de activator stift opgedroogd was.

accuraat en op tijd

bestellen eenvoudig via website. De spullen werden op tijd en netjes verpakt geleverd

mooi prijsje, snel geleverd

geen gedoe, zeer tevreden

verwarring rondom type batterij, goed opgelost

Kreeg andere batterij geleverd dan op plaatje website vermeld. Bleek dat Duracell verpakking had aangepast. Na reactie van mijn kant goed opgelost en plaatje inmiddels aangepast

Goed en snel

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Vlot duidelijk en snelle levering. Zeer tevreden.

Snel en goede levering

Ondankste verwachtte vertraging (Corona), toch snellere levering dan verwacht!

prima!!

Snelle afhandeling, volgende dag in huis. Goed verpakt Uitstekend

Overzichtelijke site, makkelijk en eenvoudig bestellen. En supersnel en netjes verpakt geleverd. Een goed product voor een zeer concurrerende Voortreffelijk.

Origineel product, snelle levering.

Ik heb geen idee wat jullie geleverd hebben

Bij een enquête vermelden om welk product/welke levering het gaat.

Goedkoper dan alle andere wepsites.

Dik tevreden. Al de andere wepsites veel duurder, niet alleen prijs product, maar ook in de verzendings kosten.

Top ervaring

800 bubbelenveloppen besteld. Snel geleverd, goede prijs, goede kwaliteit.

Snelle verzending ondakns Corona.

Het was een gok om de juiste type batterij te bestellen want bij de andere webshop kreeg ik een te dikke batterij gekregen ondanks de zelfde merk en nummer van Huwaei. Dus namaak!

Makkelijk, snel, goed product

Goed aanbod, overzichtelijke website. Afhandeling ging snel en product was snel binnen. Het bestelde was van de afgesproken kwaliteit. Helemaal tevreden.

Snel en netjes

snelle levering voor een goed product met nette prijs.

snelle levering voor een goed product met nette prijs.

Heel tevreden.

Snelle bezorging.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de