Kwaliteit is goed.

Werkt perfect

Great and super fast service

I ordered a battery for my phone and arrived the following day in the morning!

Lage prijs, snelle levering, goed product, gewoon top!

Gewoon perfect

Super!!

Wat een vernuftig systeem om batterij op te laden. Bovendien heel gunstig van prijs. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit, goed product

Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit, goed product

snel en correct

Alles gebeurde volgens afspraak. Daar hoeft niets aan toegevoegd te worden. Gewoon prima service ! Bedankt !! Hugo

Prima correcte prijs en snelle levering

Hanteert zeer goede prijzen en levert zeer snel.

Snelle levering en netjes verpakt.

Een dag na de bestelling geplaatst te hebben, had ik mijn mini bestelling al binnen. Netjes verpakt.

Super snelle service

Beslist de moeite waart om bij Shopcore iets te bestellen. Van harte aanbevolen

Snelle levering!

Ik heb alleen wat gripzakjes besteld maar ze waren er de volgende dag! Zakjes zelf zijn uitstekend voor zover gripzakjes gaan.

Goede prijs, super service!

Goede prijs, snelle verzending, perfect, zo zou het overal moeten gaan!

Volgende dag geleverd .

Snelle levering , retoer tegoed snel terug gestort . Super

Betrouwbaar, voodelig en snel

Een prima prijs kwaliteit verhouding, mijn eerste ervaring bij deze webshop, gaat me vaker overkomen

Snelle bezorging

Zoals je verwacht, besteld en zonder problemen in huis

Waaaardelooos

29dec besteld .2 linkshandige scharen..nu 4jan nog niets binnen .2 mails gestuurt..daarna een zekere Jeroen aan de telf.die zeeeeeer vermeld klonk...ja...kan he? De feestdagen zaten tussen... F*****K OFFFF. heb ze tot maandag de tyd gegeven..noooooit meer bij bestellen. Een beetje klanten service info of het aan gekomen is...deze dus niet!

Tevreden

Verschillende maten gripzakjes besteld in 50 en 90 um. (Jammer dat ze geen 70 um hebben) Maar verder veel keuze voor een mooie prijs en snelle levering.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Goede website. Snel geleverd

Snelle levering en alles klopte.

Top geregeld snelle levering

Gekregen wat ik besteld had

prima prijs en niet te lang moeten wachten voor het thuis geleverd werd.

Goed!

Omschrijving uitstekend, prijs uitstekend, verzending uitstekend... wat wil je nog meer...

Tot heden niets ontvangen wel betaald en geen reactie op mijn mails

Bestelling niet ontvangen wel betaaldagen reactie op mijn 2 mails dus tot heden is mijnneoordeling slecht ! Post nl is hier geweest met een later pakje maar van jullie niets! Hoop het nog te ontvangen en dan voor oudejaarsavond!

zeer goed

de eerste keer maar netjes op tijd,een aanrader.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de