Vlotte levering

Artikelen snel te vinden, prima kwaliteit!

Zeer snelle levering, prima producten.

Ben goed te woord gestaan bij navraag over het product

Supersnel

Bestelling keurig en snel verzorgd. Ben er heel blij mee

supersnel

snelle levering - geen klachten

Zeer snelle levering

Prima producten

Bestelling was snel in bezit, fijn dat het pakket in de brievenbus past

snel en goed geleverd 😉

Okay

Gewoon goed.

Optijd gekregen en goed ingepakt,SUPER

Geweldige service

Ik had mijn pakketje besteld en de dag erna was het al geleverd in België, echt top service!

Top service!!

Gisteren is mijn koelkast geleverd en geplaatst. Wat een service!! De mannen werken zo secuur dat het kleinste detail niet uit het oog werd verloren. Alles netjes geplaatst, opgeruimd en alle vragen beantwoord. Er was zelf aandacht en knuffels voor onze hond Olly.... Ook zij heeft van de hartelijkheid van beide mannen mogen genieten! Kortom: TOP!!! Fam. Bongers Uden

Alles goed verpakt en verzorgd. Wat ze beloven komen ze ook na.

Alles was prima

Okee

snel en goedkoop

snel en goedkoop

Snelle service, goede kwaliteit, kortom perfect.

Mijn bestelling was keurig verpakt en snel geleverd. Kon via track en trace alles volgen. Het product voldeed aan mijn eisen. Voor mijn product was de prijs zeer goed. Andere bedrijven leverden hetzelfde product aanmerkelijk duurder.

Doen wat ze beloven bestelling binnen 1 dag in huis

Print etiketten topkwaliteit voor een schappelijke prijs.

Alles liep naar wens

De bestelling ging vlot en de levering ook.ga zo door.

Snelle en correcte levering.

Er was één product niet voorradig. Ik kreeg de keuze die te annuleren en het geld terug te krijgen of te laten leveren wanneer voorradig.

Snelle levering ,prima

Aanrader

Precies zoals het hoort

Ze leveren duidelijk en optijd. Niets te veel of te weinig, precies zoals je van een bedrijf verwacht.

Super !!

Vlug en netjes

Snel, eerlijk en betrouwbaar

De batterij die ik bestelde was binnen 1 dag geleverd en netjes verpakt.

Goed product. Netjes op tijd geleverd.

Overzichtelijke webshop. Snelle levering

Prima duidelijke webshop. Product de volgende dag al in huis

Helaas niet de volgende dag gekregen

Product top, enkel het belofte op internet niet gehouden. Je betaald er 3 euro voor om het de volgende dag te krijgen.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de