Goede prijs

Goede prijs

Super snelle en goede levering

Uitstekend vanaf het moment van bestellen, tot aan de super snelle levering van mijn product.

Prima webshop

Snelle levering,

Ruime keus en snelle bezorging

Ruime keus tegen scherpe prijs! Snelke bezorging, alleen jammer dat het pakketje niet bij een PostNL-punt opgehaald kons worden.

klasse!!!

Snelle levering, en van tevoren duidelijk aangegeven dat die gewoon door de brievenbus zou kunnen, dus dat ik er niet thuis voor hoefde te blijven. heel goede service!!!!

Zondag besteld en dinsdag in huis! Top!

Goede prijs en snelle levering.

goed product en snel geleverd

volledig tevreden

Sneller levering en alles dik in orde

Eerste keer hier besteld en tot dusver lijkt alles goed. Kwaliteit van tonercartridges kun je eigenlijk pas beoordelen naar een aantal weken.

Late levering

Ondanks jullie toezegging.

simpel en doeltreffend

Order bevestigen en afleveren: prima. Geen verzendkosten ook fijn.

Snel en goed

Supersnel en goed

Telefoonhoesje iets te klein

Mooi hoesje, maar iets te krap en niet alle gaatjes zitten goed.

Snel en pijnloos

Alles volgens beschrijving

Zeer goed, Zo door gaan.

Goedemorgen , Ja ik vond het geweldig . Groet Gerard Lonnee

Snel, fijn, makkelijk

Het was een makkelijke interface en ik heb mijn product snel ontvangen. 1 minpunt, de 32GB USB stick die ik gekocht heb heeft maar 29GB ruimte dus kan niet gebruikt worden voor wat ik hem bedoeld had

prima zaak

snel en goedkoop

Excellente klantgerichte service

Bestelde was snel geleverd. Retour sturen van niet langer gewenst product was ook absoluut geen probleem en financiële afhandeling al evenmin. TOP

duidelijk en snel

is oke

Doen wat ze beloven

De dag na bestelling netjes ontvangen

Shopcore.nl is goed en snel

Goed en snel

Super snelle levering. Top enveloppen.

Snelle correcte afhandeling met goede kwaliteit enveloppen

Snelle en nette levering. Zeer tevreden klant

Eerste ervaring was top!

Hoesje voor iPad besteld, zeer snel geleverd, mooie prijs en supergemakkelijk hoesje! Ik ben een tevreden klant!

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de