Snel geleverd!

Snel geleverd en zoals besteld.

super! Snel!

Verkeerde product geleverd, wel geld terug, eerlijke service.

Vanwege een discrepantie tussen informatie op de website en voorraad ontving ik een accu met mindere specificaties dan verwacht. Ik kon na contact met de klantenservice wel direct mijn product kosteloos (dus incl bezorgkosten) retour sturen, aangezien het ook niet mijn fout was. Prima service. Wel jammer dat er niet een check vooral heeft plaatsgevonden, maar ik neem aan dat het een leermoment is.

Prima producten

Prima product, snel geleverd binnen de aangegeven tijd. Zag er allemaal prima uit. Als enige tip: neem een nieuwe, moderne website. Deze stamt denk ik nog af uit 2007.

Overzichtelijke, niet te volle website met goede produkten. Goede informatie over het verloop van de bestelling en verzending. Vlotte levering. Fijn om mee te werken. Een aanrader!

Uitstekende kwaliteit en service

Prima kwaliteit en service. Twee accu's besteld, slechts één ontvangen. Contact met Shopcore opgenomen en de tweede werd onmiddellijk nageleverd.

Snelle en correcte levering

Snel kunnen vinden wat ik nodig had, gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke site, snelle levering. Een aanrader

Prima zaak en service

Had een accu-lader en accu besteld. Werd de volgende dag geleverd. Helaas bleek de envelop open en ontbrak de accu. Ik heb Shopcore gisteren gebeld en ze hebben meteen een vervangende accu verzonden, welke ik vandaag netjes heb binnengekregen. Top service!

De printer kan de cartridge niet erkennen....

Nutteloos,

Goed produkt en snelle levering TOPPIE.

Snelle levering, netjes geholpen

Telefoonhoesje voor mijn note 10 besteld, Gelijk volgende dag in huis en kreeg netjes bericht toen het pakket verstuurd was

Super service met goed product.

Van begin tot eind prima geregeld.

Toppie

Het artikel dat je besteld is netjes verpakt en snel geleverd, zoals ze dat aangeven op de site. Ga zo door.

Alles correct en snel geleverd

Lage prijzen, snelle levering

Stipt, correct, volledig .... een aanrader!

Bestellen, betalen, bevestiging en tijdstip van levering wordt meegedeeld. Het prettige is dat het nog overeenstemt met de realiteit.

Ik ben erg tevreden

De levering is snel en het bestelproces is erg makkelijk. Mijn volgende bestelling gaat zeker weer via Shopcore.nl

Snelle levering. Product al omschreven👍

Geen 10, maar puur omdat het product zich nog moet bewijzen. Levering en communicatie zeer tevreden over. Houden zo👍

Goede winkel goede product en goede prijs

Mn bestelling was niet aangekomen op mn adres. Maar kreeg gelijk een nieuw pakketje. Top service!

Snelle verwerking maar niet andere dag ontvangen

Kreeg snel een mail dat het verzonden was. Heb het op vrijdag besteld. Ben niet tevreden over post.nl. Zaterdags zou ik het ontvangen moeten hebben... Niet dan zit zondag en maandag er tussen dat ze niet leveren. En dinsdags had ik het nog niet. Had het besteld voor onze vakantie maar dus niet op tijd binnen. Dus besteld voor zo laat andere dag in huis geld niet altijd

Klantenservice is top

De door mij bestelde Samsungbatterij voor mijn S5-mini liep in een halve dag leeg, zonder intensief gebruik van de telefoon. Na melding hiervan werd mij direct een nieuwe batterij gezonden met het verzoek de eerder geleverde batterij te retourneren. Helaas bleek de volgende batterij hetzelfde probleem te vertonen en blijkt dat te kunnen voorkomen. Geen probleem: na het opnemen van telefonisch contact (ik kreeg direct een medewerker aan de lijn) werd verzocht ook deze terug te zenden waarna de aanschaf- en portokosten zullen worden vergoed. Dit noem Service met een grote S!

Snelle afwikkeling

Snelle afwikkeling en verzending product zoals omschreven

Snelle levering | Beste Prijs

Makkelijk bestellen, duidelijke website, goed product

Gewoon top!

Snel, eenvoudig

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de