Pluspunten

Goed bezorg en alls is ok

Niks

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Snelle verzending.

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

Netjes en op tijd

Pluspunten

Snel en goed geleverd tegen een scherpe prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles verloopt prima

Pluspunten

snel geleverd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is makkelijk om te bestellen

Betere informatie over verzending. We gaan volgende week zaterdag op vakantie en nu blijkt de zending zo'n 3 weken te duren. Dus op onze fietsen in de vakantie nog geen achteruitrijspiegel.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle reactie op de bestelling ondanks het weekend.Ook snel geleverd.

Nog geen!!

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Veel keuze en snel geleverd! Goede communicatie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN !!!!

Shopcore now says they don't allow free returns as 'they don't want to stimulate customers to return products' !!?? As if customers enjoy returning products and just do it for fun ? No, I want to return it because it DOES NOT WORK, and I don't want another battery from them as I don't trust their products anymore ! Who has EVER heard of an online company that DOESN'T allow free returns ? What if you lived in Spain, bought something worth 200 Euro from them, but you have to pay 40 Euro FROM YOUR OWN POCKET to return it ? I bought a replacement laptop battery from them, it wouldn't charge. Its not the charger in my laptop so the battery is defective or not compatible. Be aware that they do not allow free returns. They did not have a free return label in the box, they refused to send me one and insist I must pay the mail costs !? Post nl (who sent it) refused to take it at 4 locations without the return label. The battery only cost 36 Euro, and they expect me to pay 16 Euro (amount quoted at post office) from my own pocket to return it, which will not be reimbursed !! Totally unfair !!! Certainly won't be using them again ! They did say though, that they will send me a replacement and I can just bin the one they sent me !? So they're not prepared to pay mail costs of 5 Euro (what it cost them to send me it), but they are prepared to forego product worth 36 Euro, ridiculous !! So be aware, if you have a problem with the product, you will have to pay return shipment costs yourself

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt.

Labeltje van Samsung er aan hangen. Nu moest ik (om het zeker te weten dat ik de originele kabel had) het nummer opzoeken op internet.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snel geleverd. Het andere review dat ik geschreven heb is mijn fout ging over een ander product wat niet door dit bedrijf geleverd is.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de