Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt consistente waardering voor snelle levering en zorgvuldige verpakking, waardoor cadeaus in goede staat aankomen. De chocolade wordt herhaaldelijk genoemd als van hoge kwaliteit en smakelijk. Verschillende reacties benadrukken een vriendelijke en behulpzame klantenservice en een vlotte afhandeling bij eventuele problemen. Al met al ontstaat er een positieve shopervaring met betrouwbare afhandeling.
Na telefonisch contact en daarna online de bestelling geplaatst had ik de dag erna alles binnen. Alles heel feestelijk ingepakt!!
17 April 2025
Dineke
Zeeland
Elke keer zeer goede chocolade
12 April 2025
Jan
Eindhoven
Mooie cadeauverpakking met een chocolade koikarper Helaas was de vis gebroken na contact een nieuwe gekregen Zeer goede service
10 April 2025
Rita
Geffen
Na de bestelling, vlotte levering en zeer goed verpakt. Heerlijke chocolade!
7 April 2025
PJM
Wijk bij Duurstede
Prachtig. Ik heb de handtas, hakken schoen, voetbalschoen en het tablet besteld. Top! Het is echt leuk en mooi gedaan. Zeker een aanrader!
1 April 2025
Albert
Oudsbergen
De bonbons waren goed en er werd goed geluisterd naar mijn wens
9 February 2025
Trudy
Den Bosch
Echte aanrader.Heerlijke chocolade en snoep
21 January 2025
Sp
Vlijmen
Service was helemaal prima met duidelijke en vriendelijke communicatie. En chocolade die ik had besteld, poah, dat smaakte zeker goed. Echt een aanrader.
19 January 2025
Debora
Dordrecht
Dank voor de snelle levering ondanks de kerst periode ertussen. Ook voor de nette benadering via telefoon en mail ivm de gewenste witte chocolade, die er niet meer was. Dank ik vond jullie online last minute en ben er blij mee. Toen ik op zoek ging naar sterrenchocolade voor mijn klanten
29 December 2024
Mariska Virginia van Kasbergen
Hilversum
Ziet er allemaal keurig uit, zeker voor herhaling vatbaar.
20 December 2024
Ruby Brugman
Zaandam
Chocolade kerstkransjes bestelt. Super goed verpakt en ook nog snel geleverd. Hier word ik vrolijk van!
13 December 2024
Jeroen
Lelystad
Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst chocolade besteld bij Snoepenchocoladeshop, daar heb ik absoluut geen spijt van gehad! Inmiddels via de webshop vaker een bestelling gedaan, alles is altijd netjes verpakt en de chocolade is iedere keer weer ontzettend lekker.
24 October 2024
Mirthe
Steensel
Top kwaliteit, heerlijke bonbons en chocolade. Wel op tijd bestellen, want het wordt vers gemaakt!
28 September 2024
Mooi en verzorgd
16 April 2024
Liljan
Onze lieve vrouw Waver
Echt ontzettend goede ervaring. Een mooie choc. Kip voor mijn neefje gekocht. De zijne was gesmolten voor het raam. Ontroostbaar. Zoeken zoeken tot ik op deze site kwam. Wat een mooie producten en vers gemaakt. En was was hij blij. Hier kom ik zeker terug voor een uniek kado. Dank je wel. Zeker niet onbelangrijk. De kip was heel goed verpakt voor verzending.
16 April 2024
Ilyas
Enschede
ik had een beetje schrik voor de levering omdat de chocolade paashaas van 65cm breekbaar is. bij levering was het zeer duidelijk dat dit zeer maar zeer goed verpakt was ,dus meer sterren waard dan het maximum. de levering was zeer snel. prijs kwaliteit is zeer goed.
8 April 2024
Patrick Van Wolvelaer
Lokeren
Voor de eerste keer besteld. De service is uitstekend. Alles wordt snel opgelost als er iets mis is. Jammer dat Post NL zo onzorgvuldig omgaat met de keurig ingepakte artikelen. De smaak is subliem.
6 April 2024
Saskia
O
Snel bezorgd en leuke attentie erbij!
20 March 2024
Francien
Nieuwegsein
Prachtige paashazen. Helaas waren ze tijdens transport gebroken. Het bedrijf heeft het uitstekend opgelost. Omgeruild voor nieuwe en wat lekker erbij.
17 March 2024
David
Helmond
Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
17 March 2024
Steven
Son
Mooi product goed verpakt
15 March 2024
Gert Jan
Winterswijk
Wat een heerlijke chocolade ! Nog nooit zo iets lekkers betreft chocola Geproefd! Verrukkelijk! Heel veel succes !!!
5 March 2024
Anja
Wijk en Aalburg
Dankjewel voor de mooie paashazen, snel verzonden en goed verpakt.
10 February 2024
Zeeuwse
Zeeland
Correcte snelle levering. Snoep is heel goed en de belgische chocolade is verrukkelijk
29 January 2024
Lian
Arnhem
Welkom op onze beoordelingspagina chocoladegeschenken.nl snoepenchocoladeshop.nl.
Echte belgische chocolade.
Wij zijn een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in snoep, chocolade en geschenken. Onze Belgische chocolade produceren wij zelf, deze chocolade is ambachtelijk en vol van smaak.
Kerkstraat 21
4281LL Andel