Top!!

3 paaseieren besteld. 2 met bonbons en 1 met paaschocolade. Eieren zien er top uit, goed ingepakt. Ik bewaar het adres van Snoepenchocolade voor een volgende keer. Eieren waren ook zeer zorgvuldig en goed ingepakt.

Winkelen met gemak

Goede kwaliteit , flexibel, snelle levering

Snelle levering en heerlijke chocola!

Een gebruiksvriendelijke webwinkel en de producten met zorg verpakt. Zeer snelle levering en het meest belangrijke... overheerlijke chocola, die smelt op je tong!!!

Magnifique... lekker!

Bedankt voor de heerlijke chocolade!

Netjes verpakt, hele lekkere chocholade. Bedankt.

Geweldig!

Snelle levering, de chocolade is ontzettend netjes verpakt en natuurlijk het belangrijkst: de chocolade is heerlijk! Alleen maar complimenten dus!

Zeer goede service, goed product, en betaalbaar. Mijn autische zoon heel erg blij hij had een opdracht. Krijgt hij weer een opdracht kom ik zeker terug. Bedankt voor alles

Was een cadeau voor kinderen en kleinkinderen een grote verrassing

voor succes haalbaar

Goede service levering duurde langer, maar lag niet aan het bedrijf. Chocola is met snelle vaart opgegeten. Heerlijk!

Chocolade is met enthousiasme ontvangen! Alleen door de corona was de bezorging wat vertraagd maar nog wel op tijd!

Meedenkend en vlot

Sympathiek en klantvriendelijk

Kan niet beter!!!

Zeer snelle en correcte afhandeling. En bovenal hele lekkere chocolade in originele en veilige verpakking.

ERG GOED GEDAAN !

OP TIJD AFGELEVERD. KWALITEIT IN ORDE.

Goede site, snelle en nette levering.

Uitgebreide site en leuke prijzen. Ondanks deze drukke tijd was de bestelling snel in huis. De verpakking was zeer goed zodat het bestelde heelhuids aankwam.

Keurig op tijd, goed ingepakt en de chocolade was super met de nadruk op was want het paasei was heel snel op.

Geweldig! Er werd voor ons extra moeite gedaan, ondanks de drukte.

Fijne, snelle levering na bestelling. Alles was netjes en "veilig" ingepakt!

Prima chocolade, prima verpakt

De chocoladehazen smaken prima. Ze zijn ook goed verpakt. Ik vind de smaak prima, niet uitmuntend. Prijs kwaliteit/ prijs is uitstekend. Snelle verzending en goed verpakt.

Heerlijke paashaas, supersnel geleverd.

Mooie chocolade paashaas besteld. Keurig op tijd afgeleverd. Uitstekende kwaliteit.

Dag vertraging door postnl maar verder prima!

Nvt

Top geregeld!

Besteld en ontvangen op de gewenste dag.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Ondanks de drukke tijden werden de producten mooi op tijd geleverd en was alles goed verpakt en daardoor in goede staat.

Top, goed geregeld en snel geleverd.

Top, goed geregeld en snel geleverd.

Heel goed bevallen

De producten. Waren heel zorgvuldig ingepakt. Wij hadden telefonisch een vraag over de bestelling. Werden netjes te woord gestaan

Helemaal goed!

Werd op tijd geleverd en goed verpakt.

Ontzettend goede service en heel klantvriendelijk

Chocoladepaashaas besteld bij ze. Bij aankomst bleek het echter om melk te gaan ipv wit. Even gebeld en direct opgelost door een nieuwe paashaas te sturen die de volgende dag aankwam. En om het goed te maken mochten we de verkeerde gewoon houden. Super opgelost dus. Smaken ook goed! Zijn er nog even zoet mee :)

Kerkstraat 21

4281LL Andel

Over Snoepenchocoladeshop

Welkom op onze beoordelingspagina chocoladegeschenken.nl snoepenchocoladeshop.nl. Echte belgische chocolade. Wij zijn een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in snoep, chocolade en geschenken. Onze Belgische chocolade produceren wij zelf, deze chocolade is ambachtelijk en vol van smaak.