Helemaal goed!

Werd op tijd geleverd en goed verpakt.

Ontzettend goede service en heel klantvriendelijk

Chocoladepaashaas besteld bij ze. Bij aankomst bleek het echter om melk te gaan ipv wit. Even gebeld en direct opgelost door een nieuwe paashaas te sturen die de volgende dag aankwam. En om het goed te maken mochten we de verkeerde gewoon houden. Super opgelost dus. Smaken ook goed! Zijn er nog even zoet mee :)

Super goed

Super goed

Heel goed!

Perfecte producten, heel goed geregeld en goede levering.

uitstekend verzorgd

- duidelijke webshop waarop informatie helder verwoord en verbeeld staat - simpele bestelling - makkelijke betaling met behulp van I-Deal - keurige mail met bevestiging direct na de bestelling - melding van de datum en tijd van levering - vlotte bezorging volgens de planning

Heel tevreden!!

Super! Ik had het verkeerde adres opgegeven. Pakket teruggestuurd naar afzender. Hebben het zonder kosten nogmaals voor mij verstuurd!!

Zag er geweldig uit, goed geleverd en prima verpakt

Ik heb paaskippen besteld voor mijn kleinkinderen. Ze lijken heerlijk maar het is nog geen Pasen dus dat weet ik niet. Wel weet ik dat het eer superleuk uitziet en dat de levering top geregeld was.

Snelle levering, mooie overzichtelijke webshop, klantvriendelijk

Groot assortiment chocola en snoep. Makkelijk winkelen en snel geleverd. Ik waardeer het enorm dat het 's avonds bezorgd kon worden. Leuk verpakt. Wat ik alleen wel graag anders zou zien is minder plastic verpakkingsmateriaal. Verder ben ik zeer tevreden, zou het iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet

Alles prima.

Van begin tot eind perfect en een goed product.

👍

👍

Super geregeld

En alles is van goede kwaliteit

Snel heerlijke chocola in huis

Voor twee familieleden heerlijke paaschocola gekocht. Werd snel en netjesbezorgd.

Ik was heel blij verrast met de uitvoering en presentatie van wat ik besteld heb

Blij verrast met de uitvoering en presentatie van wat ik besteld heb

Perfecte levering, goed verpakt, heerlijke chocolade. Kom zeker terug. Bedankt.

Een feestje om te ontvangen, voorpret om te geven en/of om op tafel te zetten met Pasen. En, zalige chocolade. Een dikke 10 en kom zeker terug.

Zeer tevreden!

Ondanks mijn eigen schuld is alles opgelost. Zonder dat ik nog extra kosten erbij heb gekregen. Zou trouwens echt terecht zijn. Bedankt!

Fijne webshop, keurig contact over verloop van de bestelling. Zeer zorgvuldig verpakt en vlotte levering!

Wat je wilt, maken zij mogelijk

Wilden Paaseieren in december, lijkt onmogelijk, maar kan toch de Snoep en Chocolade Shop

Prettige en snelle service

Wij bestellen als bedrijf regelmatig bij Snoep en Chocoladeshop en zijn altijd zeer tevreden. Bij de laatste bestelling was er een foutje gemaakt, er werden 6 mandjes met kerstchocolade geleverd echter hadden wij 6 mandjes met Sint chocolade besteld. Wij hebben direct gebeld en de volgende dag kregen wij de 6 mandjes met Sint chocolade alweer geleverd met retour sticker om de kerstmandjes terug te sturen. Het was voor ons een extra ritje naar een Postnl punt, geen probleem kan een keer gebeuren.

Top kwaliteit en service

Snelle reactie op mijn vraag; Duidelijke communicatie; Stipte levering; Heerlijk chocolade. Kortom je kunt hier me een gerust hart bestellen.

Een super goed bedrijf

Een super bedrijf.Alles keurig netjes ingepakt.Snelle levering en de chocolade is echt heel lekker. Voor wie nog twijfelt.Niet doen maar gelijk bestellen.

snelle correcte levering

Al diverse jaren onze leverancier voor relatiegeschenken. Altijd levering zonder schades en volgens afspraak bovendien krijgen wij vaak de reactie dat het heerlijke chocolade is.

super goed en snel

Heel mooi verpakt, lekkere chocolade, prachtige geschenken. De reacties van de ontvangers zijn allemaal positief en ook verrast. Helemaal TOP. Hartelijk bedankt.

Prettig contact en een uitstekend product

Fijne communicatie en komen altijd hun afspraken na. Wij zijn al jarenlang klant bij dit bedrijf naar grote tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Zeer goede service vriendelijk snelle levering

prima!

Lekkere chocoladeletters, prima verzorgd.

Kerkstraat 21

4281LL Andel

info@chocoladegeschenken.nl

Over Snoepenchocoladeshop

Welkom op onze beoordelingspagina chocoladegeschenken.nl snoepenchocoladeshop.nl. Echte belgische chocolade. Wij zijn een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in snoep, chocolade en geschenken. Onze Belgische chocolade produceren wij zelf, deze chocolade is ambachtelijk en vol van smaak.