Super tevreden

Goede snelle,maar vooral juiste maat bestelling geleverd. Eerder dan verwacht. Gordijn hangt erg mooi

Zoals ik gewend ben van jullie snelle levering volgens afspraak.

Prima geregeld.Ga zo door.

Heel snel geleverd

We zijn erg tevreden met ons nieuwe vliegengordijn.

perfect op maat en snelle levering!

Super gordijnen met super service!

Mooi gordijn ontvangen, helaas pastte de kleur niet goed. Na een telefoontje konden we het gordijn direct ruilen tegen een andere kleur.

Men ontvangt niet dezelfde kleuren als op de website

Ontgoocheld je koopt wat je op foto ziet En dan ontvang je een lichtere versie ervan Men betaald voldoende om iets te ontvangen dat men mooi vind

Gemakzuchtig en klant-onvriendelijk

Bestellen en aflevering goed, maar daar is alles mee gezegd. In de verpakking - van aan elkaar geplakte dozen en stukken karton - bleken 6 grote strengen aluminium kettingen, apart gebonden met rubberen draad en plastic zak, en 2 houders te zitten. Alleen tekening van montage houders, maar GEEN tekening of informatie over gebruiksaanwijzing of montage van de 6 aluminium kettingen aan de houders, zelfs niet hoeveel kettingen per streng. Is ook niet bij bestellen aangegeven!

Snelle levering maar product valt een beetje tegen

De kleur van het vliegengordijn komt niet overeen met het vliegengordijn op de site

Goede en duidelijke service

Product besteld via het internet. Duidelijke instructies voor het opmeten. Prima op de hoogte over de verzending

snelle levering, goed product.

wij hebben al een jaar of 5 een gordijn voor de schuifpui hangen van jullie. Ik heb nu dezelfde nog besteld voor de achterdeur. Mooi 1 geheel. Je kan er goed door heen kijken en de kwaliteit blijft prima.

Vlug,goede kwaliteit,goede prijs

binnen een werkdag alles binnen, kleuren zelf aangepast,goede beschrijving erbij, makkelijk zelf in elkaar te zetten, ben zeer tevreden en s'morgens binnen gehad en met tweeën hem in elkaar gezet en s'middags hing die al, zware kwaliteit blijft hangen waar die moet hangen ook als het waait!

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel, duidelijk en goed

De website is overzichtelijk en duidelijk. Ook de informatie over de vliegengordijn (in de dag, op kozijn, afmetingen) zijn duidelijk. Bestelling ging snel en ook snel geleverd (2 dagen). De montage was in 5 minuten gedaan. Mooi en degelijk materiaal.

Het is zoals op de site en werd snel geleverd

Ziet er top uit. Prijs/ kwaliteit is goed

Heel snel geleverd.

Gistermiddag gordijn besteld, vandaag al in huis. Genoeg materiaal om gordijn in elkaar te zetten. Wel veel werk.

Snelle leveting, netjes verpakt, mooi vliegengordijn zoals verwacht

Snelle levering, netjes verpakt, mooi vliegengordijn zoals verwachting.

geweldig, snel actie en zeer snelle levering.

nadat er diverse hulzen kapot waren gegaan in de loop der jaren gezocht op internet. via Vliegengordijnencenter.nl werd ik doorverwezen naar Vliegengordijnenexpert via de site besteld en binnen 24 uur al in huis zonder verzendkosten. Super was iedere organisatie maar zo snel en goedkoop.

Top service, snelle levering.

Door medewerker gebeld dat produkt niet op voorraad was. Moest speciaal gemaakt worden. Desondanks toch zeer snelle levering. Goede kwaliteit !

super snelle levering

na 1 dag al ontvangen. keurig verpakt

Geweldigggggg !

Het mag gezegd worden... Wij zijn SUPER tevreden ! De bestelling werd eerder geleverd...zag er prima verzorgd uit...Goed materiaal ! De manier waarop het verpakt was, was erg zorgvuldig en secuur ! Ik ben een Kritisch consument maar als iets Prima is.....mag het ook gezegd worden ! Dankjewel, wij zullen jullie zeker aanbevelen vriendelijke groet Christel Cuijpers

Goede service en snelle levering

Is een fijn product. Sterk en ziet er mooi uit.

Kant en klaar service teleurstellend, klachtafhandeling voldoende

Het kant en klare, geregen, hulzen vliegengordijn bleek bij uitpakken een flinke teleurstelling. Het betrof een hulzengordijn met ankermotief. Er zaten enorm veel rijgfouten in, welke voor uitlevering toch direct hadden moeten opvallen. Ik som ze even op: - ankerpunten niet op gelijke hoogte - rechtse ankerpunt dunner dan linkse - rechtse ankerhoek klopt niet (vierkant) - links twee witte hulzen fout in anker - touw onder anker niet rond Klacht werd direct gegrond bevonden en aangeboden werd om het kosteloos te retouren en te corrigeren. Daar ik echter het gordijn tijdens de zomervakantie niet in mijn stacaravan wilde missen werd mij voorgesteld om me het rijgpatroon toe te zenden (met nog wat extra hulzen) en een deel van de kosten voor het kant en klaar maken te retouren. Voor dit laatste heb ik gekozen en inmiddels is het gordijn gecorrigeerd. Ik zou het bedrijf zeker als verbeterpunt willen meegeven om op alle uitgaande kant en klare producten een visuele eindcontrole toe te passen.

is wat ik er van verwachte prima kwalijtijd zeer tevreden

prima vliegengordijn mooi ophangsysteem

heel tevreden over het gordin

Prima.

Heldere bestelpagina. Vlotte info over levering, zelfs dag eerder gekomen dan gezegd !

Binnendijk 5

5705CH Helmond