Gewoon goed en snel

afwijkende maat perfect verwerkt in een kwaliteitsproduct wat prijzig was maar aan mijn eisen ruimschoots voldoet. Snelle en complete levering.

Fantastische service.

Een hele goede ervaring. Zeer snel geleverd en alles volgens afspraak bij mijn bestelling. Dit zal ik zeker aan familie en vrienden doorgeven. Ik ben hier zeer blij mee. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden wordt en op de plaats van bestemming is. Een dikke 9 waard hoor.

Goede en snelle levering

Snelle levering, duidelijke uitleg op de website voor het zelf in elkaar zetten van het hulzen vliegengordijn

Topkwaliteit

Mijn 2e vliegengordijn, de eerste is na meer dan 10 jaar uitgedroogd en breekt. Tijd dus voor een nieuwe, perfect, het enige minpunt is dat ik de halve zelf met een mesje moet snijden. Had ik dat geweten dan had ik niet voor het verspringende gordijn gekozen. Bij mijn vorige gordijn werden de halve netjes aangeleverd. Hoop dat ik voldoende hele metalen hangers heb anders neem ik nog even contact op om ze om te ruilen tegen halve hangers.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Goede service en kwaliteit!

TOP

Super service, mijn vragen per e-mail werden vrijwel direct beantwoord. Tevens 2 kleur monsters opgevraagd, welke snel per post aankwamen, bestelling geplaatst en geleverd zoals omschreven en voldeed aan de verwachting, kortom super tevreden!

Snel geleverd en prima verpakt. Hangt zijn werk al te doen.

Top zaak

goede website. Makkelijke keus en bestelproces. Snelle levering

Zeer snel en prima product

Super snel geleverd, top!

Ik heb gekozen om ze zelf in elkaar te rijgen, is heel goed te doen. Goede prijs kwaliteit. Mooi product, ben zeer tevreden.

Prima geregeld

Snel service en bezorging Een aanrader wat mij betreft

Blij mee.

Gordijn 2 dagen na bestellen ontvangen. Wist dat het een klus zou zijn om de strengen in elkaar te zetten. En idd. het kost best wat tijd, maar het is goed te doen. Helemaal als je een beetje hulp hebt. Nu het gordijn hangt( 1.80 breed) kan ik mijn tuindeuren lekker open laten staan zonder dat er hordes beestjes naar binnen vliegen. De strengen zijn lekker zwaar en het geheel hangt perfect. Ik ben er blij mee en bestel binnenkort eenzelfde voor de achterdeur.

Vlugge bezorging! Binnen 24 uur. Netjes verpakt en duidelijke instructies.

Fijne website en snelle, goede levering

Veel keuze op de website met duidelijke uitleg. Het vliegengordijn hangt superstrak. We zijn er blij mee.

Goed product en snel geleverd

We moeten het hulzen vliegengordijn nog zelf in elkaar zitten. Maar de meeste van de witte hulzen zijn niet mooi rond, is dit de bedoeling?

Super snelle levering

Mooi product

Gekozen om het vliegengordijn zelf in elkaar te zetten. Als je het met 2-3pers. maakt scheelt arbeid. Daarna blij met het resultaat. Ps. Schroeven zitten in erbij in zakje vd haken. In 1e instantie niet gezien. Prima qualiteit, hangt netjes.

Zie onder

Vliegengordijn ontvangen, na ophanging bleek, dat er 2 verschillende lengtematen geleverd zijn. De beschrijving van de werkwijze, misten we., jammergenoeg Telefonisch contact gehad,......” oooo beschrijving vergeten”. Al met ontevreden..... Misschien optie nieuwe kralen stroken te sturen, ter compensatie, opdat ze op gelijke hoogte komen te hangen.

prima service en mooi gordijn

Het bestellen van een op maat gemaakt gordijn is zeer eenvoudig. De order is nog dezelfde dag overgedragen aan DPD die wat langer dan verwacht over de levering hebben gedaan. Het.gordijn is eenvoudig op te hangen. Drie slierten waren niet helemaal goed gespoten. Een emailtje met foto naar de klantservice was voldoende om drie nieuwe te mogen ontvangen. Uiteraard kan er wat fout gaan tijdens de productie maar super om mee te maken hoe klantgericht jullie een oplossing verzorgen! Complimenten!

Snelle service en goed product!

Het vliegengordijn met de kunststof hulsjes werkt perfect! Daarom er voor de andere deur ook een bijbesteld. Wat heel fijn is, is dat je gemakkelijk de maten kunt doorgeven. In mijn geval een behoorlijk brede deur van 112cm breed en 252cm hoog. De hulsjes dan wel zelf aan elkaar maken. Het is wel een werkje maar als het gordijn hangt is het wel perfect! Vandaag besteld en morgen al geleverd. En dat in de Coronatijd... Super!!! :-)

Wat een aanfluiting!

Gisteren het gordijn ontvangen. Een doe-het-zelf gordijn, maar dan ga ik er niet van uit dat je alle kleine losse onderdeeltjes in 5 zakken krijgt en die vervolgens zelf in elkaar kan zitten prutsen. Kun je nog 90 euro aftikken ook. Ik vraag me ook af wie hier de positieve beoordelingen schrijft inclusief foto's van de zaak zelf. Sorry welke klant doet dat nou?? Niet echt geloofwaardig. Deze beoordeling is in ieder geval wel echt! Ik raad iedereen af om hier te kopen. Ga beter naar een ander e shop. Let wel op ze hebben meerdere sites, even contact checken en telefoonnummer e.d......

Tot nu toe snelle levering van jullie uit.

Maar van DPD heb ik geen goed woord voor is totaal mis gelopen. Na mailen en bellen heb ik het pakket dinsdag pas gekregen. En op het verkeerde adres???

Besteld en snel geleverd zonder problemen

Slecht product

Katten staarten zijn waardeloos. Na inkorten / onderkant dicht branden vallen er steeds stukken af ( vandaag al 6 x met de stofzuiger door het huis geweest) nu heb ik de touwtjes die er in zitten aan elkaar geknoopt! Probleem opgelost maar nu aan de korte kant omdat er steeds weer stukken afvielen.

Binnendijk 5

5705CH Helmond