snelle service

Snelle service, goed en geordend verpakt.

Mooi gordijn

Prima en goed verpakt artikel

goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

goede prijs/kwaliteit en snelle levering. Leuke bezigheidstherapie in deze corona crisis.

super

Gelijk antwoord op vragen en meedenken dat bevalt me. Snelle levering en heel goed product

Top vliegen gordijn

Heel tevreden met het vliegen gordijn. We hebben hem zelf in elkaar gezet hadden we iets leuks te doen nu we toch moesten zitten met de corona crisis.

Goede service met snelle levering

Ontving binnen 2 dagen en reactie op mijn vraag, waardoor bestellen makkelijker was. Vervolgens snelle levering

Snelle service, goede kwaliteit vliegengordijn

Op maandagavond hebben wij het vliegengordijn besteld en op woensdag werd deze al geleverd. Hij voldoet aan de geschepte verwachting en hangt mooi recht zonder aan elkaar plakkende kunststof slierten.

Goede kwaliteit en super service

We hebben ons tweede vliegengordijn bij Vliegengordijnexpert gekocht. Nu kwamen we 5 hulsjes tekort omdat we toch een ander patroon wilde. We hadden gevraagd of we deze nog konden bijbestellen. Dat was geen probleem zeiden ze en worden gratis opgestuurd.

snelle levering en goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Levering was, ondanks de corona-crisis, supersnel. Goede kwaliteit en een hele mooie kleur.

Kwaliteit, goedkope en snel bezorgd. Zeer tevreden.

Kattenstaarten multicolor gordijn

Netjes op de hoogte gehouden wanneer het gordijn werd verpakt en verzonden, kreeg ook track en tracé code en bij iedere update een mailtje. Levering prima verlopen. Echter viel het gordijn toch wat tegen, witte rafels uit de stroken, sommige stroken aan elkaar geplakt en de stroken zelf zijn ook lichtelijk geplet, alsof ze al jaren op elkaar in de hoes hebben gezeten. De prijs vind ik dan ook aan de hoge kant.

Duidelijk en netjes

Prima web site, snelle levering, goede communicatie.

Onze ervaring is oké

Vlot en goed bezorgd

Alle verwachtingen zijn uitgekomen top

Mooi, duidelijk en snel!

Snelle levering, ondanks Corona-perikelen, mooi vliegengordijn en het in elkaar zetten was goed te doen dankzij de duidelijke uitleg. Kostte alleen wat tijd 😉

Netjes, genoeg onderdelen, duidelijke uitleg

Zie boven

Snel verzonden en binnen 2 dagen afgeleverd. Product is erg goed en mooi. Wij hadden voor zelf in elkaar zetten gekozen, is wel een paar uur werk. Ging makkelijk. Wij zijn erg tevreden ...

Een mooi product en goede service. Een aanrader!

Na bestelling werd het vliegengordijn, ondanks de coronacrisis, toch nog snel geleverd. Onze vraag via email werd meteen de volgende dag beanwoord. Goede service en een goed en makkelijk te bevestigen product.

mooi vliegengordijn

Perfect mooi vliegengordijn makkelijk te bevestigen

geweldig mooi gordijn

nadat ik bericht heb gedaan dat er 44 ijzeren staafjes tekort zijn volgende dag dus vandaag enveloppe met staafjes Fantastisch bedankt.

Prima gordijn, keurig verpakt, en op tijd geleverd.

mooi gordijn

correcte levering en kleur ook goed!

Mooi gordijn voldoet zeker aan de verwachting.

Mijn vergissing, snel opgelost! En snel geleverd

Nadat ik mijn vergissing door had gegeven, is mijn bestelling meteen in orde gemaakt en snel verstuurd.

Binnendijk 5

5705CH Helmond