Pluspunten

Vragen werden deskundig beantwoord. Zeer snelle levering. Montage was eenvoudig. Zeer tevreden

Pluspunten

Ben 100% tevreden, Petje af voor de snelle bezorging

Pluspunten

Onduidelijkheid op de site. Ik dacht dat ik een in elkaar gezette versie had besteld maar bleek toch een doe het zelf pakket

Pluspunten

Het was ongelooflijk snel geleverd, echt een verrassing!!! Het gordijn was gemakkelijk in te korten en de bevestiging was ook heel gemakkelijk. Echt hele mooie gordijnen die echt je huis opwaarderen. Ik vind de prijs kwaliteit zeker kloppen, voor weinig geld heb je namelijk vliegengordijnen die niet werken en dat doen deze wel!!!!

Ik zou het niet weten, het is fantastisch!!! Dikke pluim ;-)

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

Supersnelle afhandeling.

Het zou leuk zijn wanneer ze ook losse motieven te koop aan zouden bieden zodat je het vliegengordijn af en toe kunt aanpassen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb het luxe vliegengordijn en dat is heel veel werk om in elkaar te zetten! Alle hulzen zijn los en ook de metalen haakjes allemaal los, elke streng moet kraaltje voor kraaltje worden gemaakt. Dit kost me een paar avonden tijd, dat had er wel even bij mogen staan. "Eenvoudig doe het zelf pakket" staat erbij, maar zo eenvoudig is dit niet. Maar door alles zelf in elkaar te zetten, kan je wel zelf het patroon naar eigen inzicht aanpassen. Dat vind ik ook wel weer leuk.

Pluspunten

Mooie kwaliteit vliegengordijn, snelle levering

Korte instructie, van de inhoud van de doos en hoe hier mee om te gaan, zou fijn zijn geweest. Nu was het even uitdokteren hoe de extensie aan te brengen en erachter komen dat de ongelijke strengen apart in bundels zaten. Maar uiteindelijk helemaal goed gekomen, hangt er keurig en mooi bij ;)

Pluspunten

prima gordijn met stevige meegeleverde ophang, met een snelle levering

geen

Pluspunten

Doen wat is afgesproken!

Ga zo door

Pluspunten

Kattenstaarten dichter op elkaar zodat het nog dichter is.....

Pluspunten

Snelle levering en keurig in gepakt

GEEN>>>>>>>>>>>>

Pluspunten

vlotte en snelle service

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en snelle levering van een vliegengordijn waar ik bijzonder blij mee ben. De ophangrail werd op maat gezaagd geleverd, top!

Pluspunten

zeer snelle levering

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, heel goed en snel contact met de firma, goede kwaliteit, de verschillende lengtes die verkrijgbaar zijn, grote keuze aan vliegendeuren

Niets dat ik kan denken

Pluspunten

zeer snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte aflevering

Pluspunten

Zeer snelle levering en pakket gekregen op de tijd die werd doorgegeven.

Geen verbeter punten

Pluspunten

Alles verloopt zoals beloofd, zelfs het op maat maken van de 'rails' was geen probleem! We zijn super blij met ons transparante vliegengordijn!

Pluspunten

Zeer goed en betrouwbaar, snelle afwikkeling en op de hoogte gehouden over afleverdatum DPD bezorgservice heeft het pakket op exacte tijd zoals vooraf aangegeven afgeleverd! Klasse

Binnendijk 5

5705CH Helmond