1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie gordijnen en goed overzichtelijke site

Ik heb mijn gordijn nog steeds niet geleverd gekregen dus wacht nog even af

Pluspunten

Perfecte service. Ik had per abuis foutief huisnummer bij bestelling genoteerd, mailtje gestuurd en vrijwel direkt bevestiging dat het was aangepast. 2 Dagen later werd het keurig op juiste adres bezorgd.

Pluspunten

Perfecte en zeer snelle levering!

Kan ik niet noemen; alles klopt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit van het geleverde product val wat tegen. Het profiel waar het gordijn in/aan bevestigd is bestaat uit een scheef afgezaagd simpel kabelgootje en er zijn geen fatsoenlijke bevestigingsklemvoetjes meegeleverd, maar een tweetal plastic haakjes. Al met al een simpel product, dat in elke sociale werkplaats vervaardigd kan worden.

Pluspunten

Bij controle van mijn bestelling ontdekte ik dat ik de achtergrond in een verkeerde kleur had doorgegeven.Een e-mail gestuurd met de vraag of dit nog gewijzigd kon worden..Gelijk bericht ontvangen dat het veranderd was. Snelle levering van een mooi product in de goede kleur. Prima service

geen verbeterpunten

Pluspunten

ook zitten er wat extra onderdelen bij voor als ze nodig mochten zijn!

Pluspunten

Goed product, snelle service netjes verpakt en snelle levering.

Pluspunten

Perfecte levertijd.Gordijn hangt al.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geef van tevoren duidelijk aan dat bepaalde artikelen niet geretouneerd kunnen worden. Pas achteraf als je bij retourneren kijkt kom je erachter dat precies het artikel dat je net besteld hebt niet geretourneert kan worden. Zou handig zijn als dit tijdens het aanklikken / bestellen van dat artikel al even aangegeven werd......

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak, mooi product, goed verpakt, lange garantie. Geen ervaring met aftersales maar tot nu toe is de service prima.

Pluspunten

snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, vraag via de mail werd snel beantwoord.

zou zo geen verbeter punten weten.

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd en compleet. Maakt belofte waar. Snel mailcontact.

Pluspunten

Perfecte uitvoering van het vliegengordijn, waarbij werkelijk alles klopte tot en met het precieze aantal gaatjes aan toe.

Pluspunten

Snelle levering. Verschillende ontwerpen. Verschillende kleuren

Pluspunten

goede prijs/kwaliteitsverhouding met een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, snel een reactie nadat ik een vraag had gesteld via de mail. Goede kwaliteit en netjes afgeleverd!

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geleverd.

Goede informatie op de site ontbreekt. Het was ons niet duidelijk dat we allemaal losse haakjes en hulsjes kregen. Als we dat wel geweten hadden, hadden we het zo niet besteld.

Pluspunten

Vlotte levering en goede verpakking

Pluspunten

Er word geluisterd naar de wensen van de klant ga zo door.

Heb ik niet alles naar wens verlopen.

Pluspunten

Snelle correcte aflevering. Artikel voldoet mer dan goed aan de verwachting. Zeer gunstige prijs t.o.z van de bouwmarkten. Klasse ga zo door en jullie worden een grote speler in deze branche.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie. Mooi gordijn!

Ik dacht werkelijk goed te hebben gelezen hoe de maat te nemen, maar toch was het op maat gemaakte gordijn 4 cm te lang. Kwam waarschijnlijk door de brede strip. Ben niet dom, maar de meethandleiding was me dus achteraf niet duidelijk. Heb zelf maar de schakels ingekort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd speciaal op maat goede kwaliteit

Het vogelpatroon komt nu niet uit de verf omdat ik te laat uw label gezien heb met de tekst links. Beter zou zijn ook de andere bundelvan een label te voorzien met daarop de tekst in dit geval Rechts

Pluspunten

Snelle Levering !! Zeer duidelijk website

Binnendijk 5

5705CH Helmond