Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt en eenvoudig te monteren

Pluspunten

snelle levering en het product, vooral de kleur is exact hetzelfde zoals het op de site is aangegeven

Pluspunten

Goede benadering van online bestellingen. Duidelijke opvolging via e-mail.

Schade aan verpakking bij levering van DPD. Slechte informatie van DPD over levertijdstip (dagdeel).

Pluspunten

Zeer snelle levering. Woensdag besteld donderdag in huis. Prima!

Bij dpd geen leverindicatie. Je moet dus de hele afwachten. En als je dan 5 minuten weg bent staan ze voor de deur. Maar product wordt dan afgegeven bij de buren, dat kan dus ook.

Pluspunten

Prijs en kwaliteit

Geen mail over de bezorging, je moet maar afwachten op DpD.

Pluspunten

Snelle levering en naar volle tevredenheid

Pluspunten

snelle levering en mooi product

andere koeriersdienst nemen ipv DPD daar kunnen absoluut niet lezen

Pluspunten

Correcte en snelle afwerking!

???

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering goed en mooie kwaliteit.

Nou daar komt ie, je gelooft je oren niet. Als je hier een vliegenGORDIJN bestelt, krijg je een doos kralen opgestuurd! Wij hebben 7400 kralen en 7400 haakjes opgestuurd gekregen, na een week hard werken zijn we inmiddels op de helft.

Pluspunten

Lang gezocht naar een vliegenhor voor hoge deur. Er werden torenhoge prijzen gevraagd. We hebben zelf ons gordijn in elkaar geknutseld. Dat was wel een klus maar alles werd perfect aangeleverd en nu hangt ons gordijn. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Pluspunten

Vriendelijke verkoper, prima service. Duidelijke informatie en snelle levering. Lof!

Pluspunten

Zeer makkelijk te bestellen via internet, nette feedback over de bestelling en snel in huis. Tevens goede service nadat gebleken was dat er een kapje defect was, na telefoontje, werd niet moeilijk gedaan en meteen nagestuurd! ChappooChappoo! :)

Ga zo door Vliegengordijnenexpert !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle levering -Helder en duidelijk bestelproces

-Na mail dat bestelling was gedaan geen mail meer over bezorging

Binnendijk 5

5705CH Helmond