Pluspunten

Snelle levering en de foto bij het produkt is heel echt

??

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van de producten op de website. Snele levering.

Ik kan alleen maar zeggen ga zo door.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen op mijn tablet. Producten binnen twee dagen geleverd.

Pluspunten

Duidelijke webwinkel welke perfect te navigeren is. Makkelijk te vinden wat je zoekt. Met vaste regelmaat e-mails over nieuwe producten of acties. Bij elk product duidelijke uitleg wat het is en hoe het werkt. Het spaarpuntensysteem is ook een pluspunt. Zeer veel gebruikersreviews waar je een hoop aan hebt. Snelle levering, zelfs als je nog laat in de avond besteld de volgende dag in huis.

Zoals genoemd heb ik geen tegenvallers ervaren. Ik kan me ook zo snel geen tip bedenken, ben gewoon zeer tevreden.

Pluspunten

Wij bestellen bij Willie altijd met veel plezier, mede ook omdat zij de mogelijkheid beiden (in tegenstelling tot veel andere erotiek webshops) om het af te laten leveren bij een DHL pick-up point. Bestelproces is makkelijk en toegangkelijk, en wordt doorns goed op de hoogte gehouden. Ook bij vertraging melden ze het netjes. Levering is snel en netjes!

Ik kreeg onlangs een bestelling met daarin wat kleinere producten (o.a. een cockring). De bestelling was goed verpakt in een inlegdoos, met daaromheen een omdoos echter waren de openingen zo groot dat de ring eruit had kunnen vallen. Het verpakken van dergelijke producten misschien iets beter bekijken? Ik weet het, misschien erg mierenn*ukerig maar is wel het enige wat ik me kon bedenken.

Pluspunten

Snelle levering en veel keuze

Nog geen gevonden

Pluspunten

Snelle levering en mooie duidelijke site

De verpakking was niet goed in elkaar gezet doos was aan de zijkanten open gegaan gelukkig was alles nog kompleet maar was het dus niet helemaal discreet

geen

Pluspunten

Erg goed , levert op tijd ,goed verpakt en discreet

Pluspunten

snelle en accurate levering

meer beoordelingen bij de producten

Pluspunten

Ruim assortiment.

Bestellingen terug zien in account

Pluspunten

Goed bedrijf snelle levering van artikelen

Pluspunten

Snelle levering en alles netjes en compact ingepakt!! Heel tevreden met elke bestelling die ik tot nu toe heb ontvangen!

Pluspunten

Goed geleverd, en onopvallende doos

Pluspunten

Voor iedereen is er wel wat leuks of iets opwindend te vinden. Het geeft je nieuwe ideeen wat er allemaal te koop is op sex gebied.

misschien wat meer keuze in lingerie en dan ook voor mensen die niet zoveel te besteden hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, correcte en discrete levering

Een app beschikbaar maken ipv bestellen via webpagina

Pluspunten

Deze site heeft een zeer groot aanbod voor zowel mannen als vrouwen!! De kwaliteit van de producten zijn goed en de prijs is nog mooier! En alles word discreet bezorgd, dus niemand weet dat jij jezelf kunt verwennen...

Het is misschien makkelijker om de site iets overzichtelijker te maken. Dan kun je in een oogopslag wat het aanbod is.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Kan er geen bedenken

Pluspunten

Bezorg service is super snel en als je het anoniem verzonden wilt hebben regelen ze dit heel goed! Ook de website is overzichtelijk en er staan veel producten op.

Geen verbeterpunten alles is duidelijk, overzichtelijk en hebben veel producten.

Pluspunten

Gewoon goed.

Je eerder bestelde producten inzien. Dat kan nu niet

Pluspunten

Dat ze klanten belonen met punten door het schrijven van een review. hierdoor lezenklanten of het artikel voor hun geschikt is. Ook voor 23.30 uur besteld volgende dag in huis een heel groot pluspunt. Je wilt het liefste zo snel gebruiken

Ik zou de verzendkosten gratis maken. Ik weet zeker dat er meer besteld wordt. Ik zou het wel doen.

Pluspunten

Snel in huis

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT