Pluspunten

Overzichtelijke website en goede prijs-kwaliteit verhouding. Veel reviews bij producten, vind ik erg prettig. Snelle reactie van klantenservice na vraag. Zelfs gratis product ontvangen

De link naar de garantiebepalingen werkt niet (https://m.willie.nl/Home/Error/?aspxerrorpath=/klantenservice/i/garantie/). Verbeterpunt. Toch beantwoordde de klantenservice mijn vraag erg snel.

Pluspunten

Zeer snelle levering! Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag geleverd. Ook fijn dat er op het pakketje niet stond wat er in de doos zat en wie de afzender was, dat scheelde een ongemakkelijke situatie haha. Heel leuk dat je punten kunt sparen voor korting, aangezien de aankopen kunnen oplopen en ik zeker van plan ben vaker bij Willie te bestellen.

Ik zag enkele kleine grammaticale fouten op jullie website (Mijn vriend is docent Nederlands haha), totaal niet storend maar als ik een tip moet geven dan geef ik deze.

Pluspunten

Snelle levering, erg netjes verpakt, uitgebreid assortiment, goede producten van het eigen merk en een zeer duidelijke website.

Het gratis extra artikel was wat lastiger te vinden bij mijn eerste bezoek aan de website. Wellicht een link onderaan het winkelwagentje plaatsen.

Pluspunten

Super goed en leuke prijzen voor ieder wat wils, van duur naar goedkope producten dus leuk als je wat uit wilt proberen!

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk betalen.

Zou het niet weten

Pluspunten

Snelle levering- doen wat ze beloven. Goede prijs kwaliteit.

Meer uitleg over product op website en handleiding/begeleidende brief bij product.

Pluspunten

Product is goed. Siliconen glijmiddel. Snel verzonden.

Pluspunten

Willie heeft vaak leuke aanbiedingen en producten op hun site. Snelle levering en discreet verzonden daar ben ik wel blij mee!

Het zou misschien leuk zijn om meer verschillende dingen als gratis actie te doen. Kom nu elke keer dezelfde dingen te zien die je gratis deze week krijgt. Voor de rest niks te klagen

Pluspunten

Snelle levertijd. Alle orders kloppen altijd. Maten zijn ook te vertrouwen.

Scherpere prijzen voor kleding zou leuk zijn. Maar het is te begrijpen dat ze ook wat moeten verdienen. Verder een top bedrijf!

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Tot nu toe altijd goede en snelle leveringen. Discreet verpakt ook, erg fijn. Prijs/kwaliteit ook goed.

Ga vooral zo door. TOP.

Pluspunten

elles op tijd angekomen en goede prijs voor de artikelen

Pluspunten

op tijd en correct

... variatie in het aanbod van gratis artikelen

Pluspunten

goede website. prijs kwaliteit prima, zeer snelle levering

geen

Pluspunten

Tot laat kunnen bestellen, gratis producten en goede prijzen.

Te veel e-mails. Onderhand lees ik ze niet meer.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Pakket kan opgehaald worden bij een ophaalpunt!

Pluspunten

Goed helder in de beschrijving van producten. Redelijk grote verscheidenheid in producten. Geen opdringerige verkooptechnieken. Gewoon een eerlijk en oprecht bedrijf naar mijn mening

Ik zie (na veel te hebben besteld bij jullie bedrijf) dat ik op mijn verlanglijstje veel producten niet kan bestellen die wel worden afgebeeld (handig erbij te zetten of deze in de toekomst wel weer worden geleverd het gaat om meer dan veertig verschillende items vandaar)

Pluspunten

Snelle verzending en goede service bij ontevredenheid over producten.

Verwijder geen negatieve reviews over bepaalde speeltjes zodat het alleen lijkt alsof die waanzinnig goed zijn ;-)

Pluspunten

- Supersnelle levering s’avonds om 22:30 besteld volgende dag om 10:00 bezorgd! - Alles op voorraad - overzichtelijke website

Pluspunten

Goede website Goede kwaliteit Snelle levering

meer afwisselende produkten

Pluspunten

Goede website, snelle levering en een handig review systeem

ruimer aanbod

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, snelle levering en prijstechnisch dik in orde. Vaak mooie aanbiedingen en zelf vinden wij het erg prettig dat er bij veel producten ervaringen van andere gebruikers staan.

Pluspunten

Levert perfect en discreet zoals aangegeven. Veel keus op de website.

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT