Pluspunten

Top service, bij een bestelling die niet goed was gegaan en een dag later werd bezorgd heb ik leuke extra's ontvangen. Ben heel tevreden!

Pluspunten

discreet, duidelijk goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, prettig contact met klantenservice, adequate oplossingen bij problemen

Pluspunten

Willie heeft heel veel keuze, en het word ook nog eens heel goed "onherkenbaar" en snel bezorgd

Geen zeer tevreden.

Pluspunten

Elke bestelling wordt netjes aan huis geleverd zoals gevraagd. Ik woon in België en moest nog nooit langer dan 1 dag wachten op een levering. De omschrijving op de website zijn bijna altijd de juiste, materialen kloppen zoals beloofd. De gratis of 100% korting spullen neem ik elke bestelling mee :) Ook leuk om via mail soms een remindertje te krijgen voor een gratis artikel.

Pluspunten

Alles werd in perfecte staat geleverd op de gekozen dag.

Pluspunten

Goede, snelle afhandelingen en goedkoop verzenden.

Verbeterpunt: producten niet testen met de hand (maar met je gevoel ! ) en dan inkopen. Positief verwoord voor de tester van de producten.

Pluspunten

Goed en netjes verstuurd

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

snel, zonder opsmuk. persoonlijk

Pluspunten

Anonieme en snelle verzending!

Pluspunten

Komen netjes hun afspraken na,wat ze beloven doen ze ook

Als iets niet op voorraad is duurd het wel wat lang voor het er weer is. Waarschijnlijk kunnen jullie daar ook niks aan doen!

Pluspunten

Zeer bijzonder assortiment met spannende produkten, zeer redelijke prijzen, een goede website om opgewonden van te worden

Tja, prima, eigenlijk geen slecht nieuws

Pluspunten

Alles is op voorraad, gratis producten, voor 8 uur 's avonds besteld = morgen in huis, lage verzendkosten. Echt perfect.

Een inpakservice zou helemaal geweldig zijn.

Pluspunten

- goede website - snelle levering - goede prijs/kwaliteit

uitbreiding assortiment. bv meerdere soorten/typen condooms, etc

Pluspunten

Ik vindt de prijs/kwaliteit verhouding heel goed ik heb mijn eerste speeltjes vorige week gekocht en ik was heel bang dat het niet discreet genoeg zou gaan omdat ik nog thuis woon maar de discretie vindt ik echt heel goed ik zou willie.nl zeker aanraden aan vrienden/vriendinnen zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen

Ik zou zelf bij de naam die je moet kiezen zelf wat willen invoeren zou dit persoonlijk fijner vinden

Pluspunten

Goede service, Bestelling wordt op tijd geleverd

Bij sommige producten kloppen de omschrijvingen niet helemaal. Bv de cockring maten.

Pluspunten

Snelle levering, alles goed.

Pluspunten

Goede en duidelijke website met ruim assortiment en prima productinformatie. Verder een snelle en keurige discrete levering. Top!

Ga zo door!

Pluspunten

De webpagina, als je en product opende ga je automatisch als je weer terug wil helemaal naar boven...

Pluspunten

Door deze aankoop had ik een goede beurt gemaakt bij mijn vriendin en toen zij klaar was kwam ik aan de beurt voor een beurt. Daarna is het nog heel vaak gebeurt.

Pluspunten

Snel en discreet

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT