Pluspunten

Eenvoudige website, levering volgende dag, reviews van kopers met nuttige informatie

Eventueel nog later kunnen bestellen met levering de volgende dag zou prettig zijn

Pluspunten

Ik heb alleen positieve dingen over dit bedrijf Alles woordt snel en correct geleverd Ook met een klacht gaan ze positief en correct om Ik kan alleen maar positief zin voor mijn een top bedrijf

Geen ik zou zeggen gaat op de zelfde voet verder

Pluspunten

Doet wat ze beloven. Als je een bestelling plaats word je via de mail op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Snelle levering (meestal andere dag) prima producten van goede kwaliteit. Heb nog nooit iets gekocht wat niet goed werkte dus heb ook nog nooit de klantenservice nodig gehad.

Zou ik niet weten

Pluspunten

Ik heb nog nooit een slechte ervaring met Willie.nl gehad. Goede prijzen, veel producten, goede levering. Alles gebeurd gewoon precies zoals je dat zou willen. Ik beveel Willie.nl regelmatig aan bij mijn vrienden. Vooral omdat het mijn go-to plek is om discreet en voor een eerlijke prijs mijn toys te halen!

Pluspunten

Snel, mooi anoniem, duidelijk per mail en de juiste informatie, staan klaar om Je te woord te staan

Wellicht samenwerken met lottelust.nl of http://climaximaal.nl of andere sexspeeltjes als njoy pure wand toevoegen, wellicht is het een bewuste keuze, dat weet ik niet?! Maar met meer persoonlijke verhalen?

Pluspunten

Snel , betrouwbaar en klasse !

Pluspunten

Snelle en goede levering. Goed verpakt en dik tevreden!

Was eigenlijk gewoon goed dus ik zou niks weten.

Pluspunten

Hier vond ik de variëteit en de discretie super tof, en de punten systeem helpt als je bij je aankoop kleine dingen nodig hebt zoals batterijen of dergelijke..

Mijn bestelling was op donderdag en heb de producten pas dinsdag gekregen.. (wat laat..)

Pluspunten

Leuk bedrijf, goede website en leuk dat er af en toe dingen weggegeven worden.

Snellere levering wanneer er besteld wordt in het weekend.

Pluspunten

Correct duidelijk overzichtige websites. Spaarpunten, korting en normale reclame voering via de mail. Afbeelding van productie klopt precies met het aangekochte product. Je grijpt nooit mis dat het uitverkocht is, en ze verversen de website gelijk bij niet leverbaar en uit de reclame. dus zeer betrouwbaar van uw producten aan te komen.

Heb ik op moment geen tips .. Enkel gaat zo door.

Pluspunten

Snelle levering en een duidelijke site waar het gemakkelijk is te vinden

Geen verbeter punten

Pluspunten

Wordt middels emails goed op de hoogte gehouden m.b.t. de stand van zaken van de levering van het gekochte product. Snelle levering in correcte verpakking.

Mijn voorkeur gaat uit naar betaling middels Ideal. Dit is snel en handig voor de klant.

Pluspunten

Prima verzending

Pluspunten

Snelle en discrete zending Makkelijk betaald

Pluspunten

Snel en goedkoop.

Pluspunten

Ik heb hier maar 1 keer iets besteld dus kan er weinig over zeggen nog

Een acceptgirokaart bij de bestelling voegen voor mensen die achteraf willen betalen

Pluspunten

Snelle levering.

Het pakket onder geen beding door DHL bij de buren afgeven. € 0,80 betaald. Dit was al de 2e keer. Ik heb DHL hierover benaderd, maar geen reactie. Hedenmorgen kreeg ik een email van Willie, dat het bedrag van € 0,80 wordt gecrediteerd. Kortom een zeer goede service van Willie !

Pluspunten

Snelle service, producten van goede kwaliteit, overzichtelijke site en geweldige actie met de spaarpunten dat werkt motiverend ! Ben erg tevreden en bestel altijd!

Geen. Vind het een aanwinst van het online shoppen.

Pluspunten

Snelle levering, discreet verpakt, betaalbaar

Pluspunten

Pluspunten

Een hele secure website. Komt na wat ze beloven. Snelle accurate levering. Mocht er iets onverhoopt fout gaan, wordt dit prima opgelost. Top web winkel

Graag nog meer keuze dan er nu al is.... kortom een luxe probleem.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen

Andere pakketdienst nemen

22 Maziestraat A